Aggregated reviews for The Beatles - Album för album

The Beatles, världens största popband som betytt allt för popmusiken och sålt flest skivor i hela världen. Hör några av Sveriges största profiler prata om The Beatles - Album för album. Nytt avsnitt varje fredag.

With the Beatles?   (4/5)

Vad hände med albumet With the Beatles. Glömdes det bort? F.ö. jätteintressant serie med kommentatorer som både är kunniga och ibland okunniga på ett ändå nyfiket och roligt sätt.


När kommer fortsättningen? :)   (5/5)

Ja det var bara det. ;)


Fantastiskt bra podd!   (5/5)

Väldigt intressant ! Säkert mycket bra även för de som inte frälsta beatlesfans. Mycket kunniga personer medverkar! Nu känns det klockrent att fortsätta med singlarna ! (eftersom mycket material på dessa inte finns med på LP-skivorma)


Börja inte från början   (5/5)

Skojigare att mixa upp. Superpodd 👍


1963   (1/5)

Börja från början tack. 1963.


Vore kul att lyssna!   (5/5)

Har sett fram emot att lyssna men det går tyvärr inte pga otroligt vasst och toppigt ljud. Vore toppen om ni kunde se över mickarna och EQa lite för behagligare lyssning.


Grymt bra   (5/5)

Riktigt rolig, upptäcker låtar man missat tidigare! Ser fram emot Abbey Road avsnittet


Intressant och lärorikt   (5/5)

En perfekt, liten podd om ett av världens mest ikoniska band. Professionellt strukturerad vilket gör det till ett nöja att lyssna på. Rekommenderas till fans av The Beatles och fans av klassisk rock. PS. Hade varit spännande om ni gjorde en likadan serie om The Rolling Stones. DS.


Beatles album för album   (1/5)

Riktigt tråkigt. För mycket dösnack. Besserwisserfasoner, Pernilla Andersson helt odräglig. Sönderknackad musik.


Blandade känslor   (3/5)

Duktig programledare och spännande innehåll. Däremot var veckans gäster något irriterade...en av dem kallade McCartney för ”Mackan”. Ljudets mixning är lite sådär. Smälter in med ljud i omgivningen.


Beatles Album för Album   (5/5)

Riktigt bra ska bli intressant att följa alla avsnitt!