Aggregated reviews for Thrillerpodden

Frida och Jacob skriver och producerar spännande noveller om mördare, psykopater och andra läskiga karaktärer. Gillar du thrillerpodden? Vill du få tillgång till avsnitten direkt när de är klara? Bli avsnittsdonator på: www.patreon.com/thrillerpodden

Kom tillbaka!   (4/5)

Jag förstår att ni behöver få in pengar för att göra podden, men PodMe är bara strul - betalade flera månader utan att jag fick tillgång till avsnitten och fick aldrig några pengar tillbaka, så jag kommer aldrig att ha med dem att göra igen. Snälla lägg upp alla släppta avsnitt här och pusha patreon eller andra donationssätt istället!


Thrillerpodden   (4/5)

Undrar också vart nu tog vägen. En bra pod med mycket spännande berättelser.


Afzelius   (5/5)

Vart tog ni vägen? Har ni lagt av? Tycker att podden var en av dom bästa.


Bäst   (5/5)

Så galet bra


Jättebra!   (5/5)

Lyssnat alla avsnitt och väntat på att ni lägger upp mer.. när kommer de nya avsnitt?


Har ni slutat??   (1/5)

Längessen ni la upp något.. /Therése


Irriterande bakgrundsmusik   (1/5)

Bakgrundsmusiken har inte ens likadan stämning som berättelsen. Det förstör lyssnarupplevelsen så pass mycket att jag föredrar att låta bli att lyssna. Hur har ni tänkt när ni spelar glad eller avslappnad musik när det är spänning som ska byggas upp?


Älskar thrillerpodden   (5/5)

Älskar eran podd men önskar att ni kunde komma ut med nya avsnitt varje vecka!? Eller åtminstone oftare


Bra MEN...   (4/5)

Bra men berättaren måste sluta låta så flåskåt när han läser😅


Skulle vara bra   (2/5)

Om killen inte lät som om han läste en porrnoveln. Tjejen har bra å skön röst att lyssna på. Bra koncept med bra historier, det blev tyvärr inte att lyssna länge. Det kändes som om jag hade en kille som försökte förföra mig i örat.


Bra och välskrivna historier men...   (3/5)

Jag har hört förspel som innehåller mindre knull i rösten än den som berättaren sitter inne med. Det gör det desvärre mer eller mindre omöjligt att lyssna på! Förutom snuskrösten så är det bra och välskrivet, osv.


Kanonbra   (5/5)

En välskriven podd med fiktiva historier. Bra kombination av dialog och berättarröst. Detaljerat utan att bli långdraget, enormt fängslande. Tack!


Ta bort musiken   (3/5)

Gillar podden men musiken är jobbig i bakgrunden, bara onödigt att ha med


Byt uppläsare!   (1/5)

Extremt jobbig att lyssna på. Uppläsaren betonar och drar ut orden så att det blir omöjligt att koncentrera sig på handlingen.


Vidrigt   (1/5)

Bra historier. MEN vilken VIDRIG röst snubben har 🤢🤢🤢. Byt ut snubben, så kan det bli succé .


Hej   (1/5)

Skulle vara lite läskigare ( Frans dagbok )


Tillgjord röst   (1/5)

Han som berättar låter sjukt tillgjord och pratar otydligt


Ett tips.   (4/5)

Hej Thrillerpodden! Jag älskar er pod och tycker att det ni gör är sjukt bra! Men, ni skulle behöva jobba lite på ert ljud. All bakgrunds musik är i bra nivå men kanske en aning för hög ibland. Era röster är väldigt ”basiga” ni borde skära mer i de låga frekvenserna i Eq när ni spelat in. Det blir väldigt grötigt med basig röst och mörk bakgrundsmusik. Jag är producent och jobbar dagligen med ljud och musik så ja jag vet vad jag pratar om. Jag älskar er pod och väntar med spänning på nya avsnitt! Hoppas bara ni tar min invändning bra och inte på nått dåligt sätt. :)


Fel   (1/5)

Det är fel på ”I hemmets lugna vrå”. Det hoppar tillbaks och avsnittet avslutas innan det är färdigt.


Toppen bra podd!   (5/5)

Men ett minus är att det är väldig låg volym. Lyssnar alltid på poddar på jobbet men denna är den enda som knappt går lyssna på!


Återfunnen   (4/5)

Mysig pod, framförallt de lite psykologiska thillersarna. Hade helt glömt av podden när jag byte iCloud konto. Alla gillar inte alla röster men jag tycker den lite monotona mansrösten är mysig..


Spänning   (5/5)

Mycket bra! Spänning och inlevelse till 100%. Var helt bortfintad på gärningsmännen i Testosteron och 013 delete avsnitten


Kunde va bra   (2/5)

Historierna är bra, men kan inte lyssna pga dom oerhört dåliga ”skådespelar”-insatserna! speciellt från tjejen...


!!   (5/5)

Så bra!


Bästa podden! Helt fast.   (5/5)

Spänning, twister och mysig spänning! Härliga berättarröster dessutom som man aldrig ledsnar på. Keep up the good work!


välproducerat   (4/5)

Lyssnar på ert senaste avsnitt just i detta nu "Sig själv närmast", hitills ett bra avsnitt. märker inte särskillt mycket att ni sitter i en studio, förutom att ni har använt väldigt mycket bakgrundsprat. för mycket. Jag blir lite förvirrad av att det är så mycket, man kan ej fokusera ordentligt. Överlag gör ni väldigt välproducerade bra avsnitt. Älskar när ni använder "exempel" på känslor tex det "det vänder sig i magen som en karusell" Det gör att man fastnar i känslan och får en helhetsbild av beskrivningen. Keep up the good work!:)


Bra historier, men...   (3/5)

Berättarrösten känns som tagen från någon podd med erotiskt material...


!   (5/5)

Älskar podden!


Spännande pod   (5/5)

Fängslande


👍🏻👍🏻   (5/5)

Riktigt bra och spännande historier. Älskar twisterna på sluten. Det enda som är negativt är att det dröjer lång tid mellan avsnitten 😩😱


Sååå bra!!   (5/5)

Älskar denna podd! Riktigt bra inläst & bra historier!


Bästa 👌🏼   (5/5)

Börjar genast att längta efter nästa avsnitt när jag startar det senaste.. Så jäkla grymma är ni! 🤘🏼❤️


Mycket bra 👌🏼   (5/5)

Bra och intressant


Bästa podden   (5/5)

Välproducerad till skillnad från många andra poddar där allt känns spontant och ogenomtänkt


Spännande pod   (5/5)

Så sjukt kul och duktiga ni är, har gillar eran pod sen start. Fastnade för er helt otroligt historier och hur sjuka dom är. Följer er på insta och längtar till varje avsnitt


Över förväntan!   (5/5)

Efter första avsnittet var jag "hooked" ! Fruktansvärt bra inlevelse och man sugs in direkt i storyn! Gillar även er followup på avsnittet om vägrenen med en ny twist 👍🏻


Dåligt   (1/5)

Riktigt dåligt.Så dåligt ljud.


Förstår inte   (2/5)

Jag förstår inte vad denna podden går ut på . Jag nästan upp under introduktionen som var på nästan tio minuter och så ska det väl ändå inte vara innan man kommer till skott?


Synd...   (1/5)

... jag såg att podden fanns, blev jättepeppad och laddade ner men inläsaren är dessvärre en alldeles för dålig inläsare. Jag stör mig så mycket på intonationen efter varje mening att jag inte orkar lyssna. Sätt punkt ordentligt och våga släppa "svansen" efter varje ord. Då skulle jag överväga att lyssna igen.


Asbra!   (5/5)

Verkligen jättebra! Skön röst, spännande och intressant!


<3   (5/5)

Älskar podden!


Bland de bästa svenska Podcasters.   (5/5)

Bra historier, bra narration och känns autentiskt. Hade lite svårt för berättarrösten i början, men nu gillar jag den verkligen. Han har ett bra flow. Föredömligt lite pajiga ljudeffekter det lyfter det hela till en femma för mig!


Nej tack   (1/5)

Att ha smaskningar med på en podd när dom äter, är något som är otroligt störande o äckligt. Vi som har fobi för det stänger av direkt 😅


Jättebra   (5/5)

Från att ha varit lite trevande och nervöst uppläst till att bli en riktigt bra podd med spännande historier. Mycket bra. 👍🏼


Forcerad inläsning 👎🏻   (1/5)

Inläsningen är forcerad och tillgjord. Känns som om man kopierat rösten och tonläget ifrån andra poddar om mordfall. Även dåligt ljud. Synd då berättelserna verkar spännande


Lisaaaaaaaaaaaa   (2/5)

Bra historier, men uppläsarens röst är så jobbig! Fixa en bra uppläsare, det är otroligt viktigt! Kan inte tänka på något annat än hur han sänker rösten och drar ur på ordeeeen i varje mening.


👌👌   (5/5)

Superbra!


Monotont   (3/5)

Intressant och spännande men berättarrösten är verkligen monoton och tar bort spänningen för man blir irriterad.


Superpod   (5/5)

Extremt bra historier och bra berättarröster, ser fram emot fler avsnitt!


Längre avsnitt   (4/5)

Avsnitten är bra och spännande men jag tycker att de är för korta. Historierna slutar ibland lite abrupt. Hade gärna hållt varje avsnitt mellan 40-50 minuter!


Så oväntat...   (4/5)

...bra! Avsnitten blir bara bättre och bättre!


TONFALLET 😓   (3/5)

De historier jag orkat lyssna på är helt ok, MEN tonfallet är detsamma hela tiden, konstant! Jag klarar inte av det monotona i varenda ändelse, det stör ihjäl mig. Synd.


Jättebra pod!   (4/5)

Spännande och väldigt rolig pod. Det enda är det väldigt burkiga ljudet. Annars toppen!


Kanon!   (5/5)

Mycket bra podd!


Bästa podden   (5/5)

Beroendeframkallande. Gör längre avsnitt😍😍


Mycket bra!   (4/5)

Riktigt bra start på den här podden. Speciellt gillade jag avsnitt 2 "Tunnlarna"


Spännande och riktigt bra!   (5/5)

Tycker denna podcast är väldigt bra och rekommenderar den vidare. Keep up The good work! 😄👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻


Imponerande   (5/5)

Jättebra historier med som verkligen får en att rysa till. Jag gillar skräckpoddar men kan tröttna på det övernaturliga, detta är mycket bättre! Fortsätt i samma stil, älskar det!


Riktigt bra   (5/5)

Rekommendera starkt! Bra storys saknar bara lite i berättandet men känns som det blir bättre och bättre efter varje avsnitt:)


Superbra podd!   (3/5)

En kanonspännande podd! Jättebra uppläst och ett stort plus att ni lägger in specialeffekter och olika röster! Längtar till nästa vecka!


Bra men ljudet...   (2/5)

Spännande och bra pod men det extremt kassa och burkiga ljudet gör den svårlyssnad..


Grymt bra 👍   (5/5)

Bra inlevelse och spännande.


Älskar!   (4/5)

Får inte nog, riktigt bra koncept!


Superbra och spännande!   (5/5)

Fick mig att känna pulsen och hoppa till några gånger;) Vill höra mer mer mer!


Lite oslipad   (2/5)

Tyvärr för dåligt ljud, man hör jättemkt av rummet som berättaren sitter i - tar bort känslan och gjorde att jag inte orkade lyssna mer än några minuter. Det känns lite forcerat inläst också, konst-pauserna blir lite långa och stör upplever jag. Fixa ljudet och anamma en mer avslappnad inläsning så hoppas jag på att kunna återkomma 🙂👍🏻 På pappret ser det lovande ut!


Super!   (5/5)

Verkligen i min smak! Ser fram emot fler avsnitt 😊


Så sinnesjukt spännande   (5/5)

En riktigt bra podd som levererar i varje avsnitt! 😃


Wow vad bra!   (5/5)

Min favoritpodd!


Riktigt bra!   (5/5)

Bra jobbat!