Aggregated reviews for Tredje Gången Gillt

En podcast om tv-spel. Grundad 2012 under namnet IGN Sveriges Podcast, bytte tillfälligt namn till Loadings Podcast 2017 och landade slutligen i Tredje Gången Gillt 2018.

Resident evil podden?   (1/5)

Alltså jag har inga problem med Resident evil. Men för att slippa förvirrade spelpodkonsumenter kanske ni kan döpa om podden till Resident evil podden?


Bra och kul spelpod!   (5/5)

Intressanta och roliga ämnen varje vecka👍


Grym podd   (5/5)

Much fun, so podd. Wow!


Bäst   (5/5)

Den här podden är den bästa spel podcasten. Med dem bästa diskussionerna och bästa analyser. Keep the good work up:D


Rättelse till tidigare recension   (5/5)

Ser att ni inte har gjort 130 avsnitt, men det var runt november jag började lyssna till er podcast.


Ign Sveriges podcast   (5/5)

100%LOVE


En stabil spelpod   (4/5)

Lyssnar på varje avsnitt. Gillar gänget och flytet i podden. Bra strukturerat och proffesionellt och de är regelbundna. Avsnitten är väl typ 1,5 timme kanske så det är ju lagom enligt de flesta. Rekommenderas starkt!


En ny favorit!   (5/5)

Har lyssnat på podcast nästan varje natt nu i 2 år då jag jobbar denna tid och behöver något som får tiden att gå lite snabbare. Började lyssna på denna för ca 3-4 veckor sen och har varit fast sen dess. Grym podcast med en grupp människor som kompletterar varandra på ett strålande sätt! Man blir ju grymt sugen på att byta yrke med er för ni verkar ha det genuint roligt varje podcast. Har ni några tips till en kille som vill komma in i speljournalist branschen? Det finns bara en negativ sak jag kan komma på med denna podcast och det är ljudvolymen som kan tyckas vara något för låg ibland, annars keep up the good work! Peace!


Superklasse!   (5/5)

Är så tacksam att ni gjort comeback. Har lyssnat på många spelpoddar för att ersätta tomrummet, men ingen gör det så bra som ni. Ingen är ens i närheten. Bra tempo, sköna garv och massor av kvalificerat spelsnack. Uggadunk på er.


underbar comeback   (5/5)

vill bara passa på att säga hur oerhört glad jag är att ni är tillbaka efter ert uppehåll. min podcastfeed har inte varit sig lik sedan ni försvann, men nu är hålet fyllt med besked då era analyser och dudebro-ighet skiner klarare än någonsin. tack för att jag får lyssna på er! Peace


Sveriges bästa Podcast   (5/5)

Robin, Aldo och Victor är ren kärlek.