Aggregated reviews for Trekraften Podcast

Fyra passionerade gamers som pratar om spel! Med denna pod - som ges ut varannan vecka - presenterar och analyserar vi spel som vi har spelat, tar upp intressanta diskussionsämnen samt även bjuder vi emellanåt in härliga gäster. Spela på!

I ständig väntan på nästa avsnitt!   (5/5)

Efter att jag börjar lyssna på Trekraften podcast så har det blivit en naturlig del av min vardag. Under åren har dessa tre spelälskare utvecklats och levererar kvalitativa avsnitt med intressanta synvinklar och diskussioner kring spel och spelindustrin! Trekraften har lyckats väcka till liv ett spelintresse som hos mig varit i viloläge! Nu är de min främsta portal för hur jag ska navigera mig i spelvärlden! Stort tack Trekraften!


Kvalitetspod   (5/5)

Har lyssnat på varje avsnitt sista året, och det är bara lyfta på hatten. Oavbrutet intressant, engagerande, initierat och eftertänksamt. Mycket bra tempo i avsnitten, utan såna utdragna partier av ingenting som ibland präglar poddar. Jag har letat efter andra svenska spelpoddar att fylla ut tiden med, men utan större framgång. Trekraften håller P1-klass!


Superb!   (5/5)

Utan tvekan bästa svenska spelpoden!


En 5 stjärnig spelpod   (5/5)

Ja ni såg rätt... 5 stjärnor. Kan tyvärr inte ge högre annars hade jag gjort det. Nu har jag slaviskt lyssnat på alla avsnitt och längtar redan till nästa podavsnitt! De som inte hittat denna pod har verkligen missat en hel del. Detta är en pod med en trio som är fantastiskt kunniga inom spel, som har intressanta gäster och reportage inom spelvärlden. De vet vad vi vill höra helt enkelt. Så jag lyfter på hatten och tackar dessa tre för att ni förgyller mitt liv med kunskap, glädje , harmoni och senaste nytt inom spelets värld. Hängivne lyssnaren Sheriffen


Sveriges bästa spelpod!   (5/5)

Vill bara säga ett stort tack för det grymma arbete ni lägger ner på er pod! Otroligt kunniga, proffsiga och skönt flow i varje avsnitt! Lyssnar på varje avsnitt och finns inget annat betyg än 5/5! Återigen stort tack!


Sveriges skönaste spelpodd   (5/5)

Jag brukade enbart lyssna på amerikanska spelpodcasts, men min kära poddkollega Roger (Gamerpappan) rekommenderade Trekraften i våras, varpå den snabbt har blivit favoriten i mitt flöde. Trekraften är ett avslappnat kompisgäng med humor som kan mycket om spel. Ett nöje varje vecka, och en förebild när det kommer till mitt egna podcastande om spel. Allt gott!


Bra   (5/5)

Mycket bra att lyssna på när man redan lyssnat klart på P3Spel :) Skulle vara nice om ni betygsatt nya spel ni lirat osv :)


Sveriges bästa spel-pod!   (5/5)

En trio som faktiskt snackar tv-spel i sin pod och är duktiga på att med målande beskrivningar dela med sig av sina upplevelser och känslor i de spel som intresserar dem. Om inte namnet avslöjat det redan så pratas det även Nintendo vilket är riktigt uppskattat!


Lyckosamt fel!   (5/5)

Blev indirekt introducerad till Trekraften när jag sålde ett spel och köparen frågade "Är du Andrew från Trekraften?". Jag heter förvisso också Andrew men var tvungen att göra honom besviken och säga nej.. :) Blev givetvis nyfiken, letade upp Trekraften och laddade hem några avsnitt. Jag har lyssnat på många engelskspråkiga spelpoddar genom åren men aldrig riktigt fastnat för svenska motsvarigheter, förens nu antar jag! Trevliga och sköna snubbar med intressanta diskussioner och inslag. Härligt avslappnat men ändå passionerat om spel. Mycket nöje och keep it up!


Sveriges Bästa Spelpodcast   (5/5)

Efter man hittade den här podcasten är man helt fast. Dagarna på jobbet bara flyter fram. Jävligt skön discord med som man kan få hjälp med sina frågor och skitsnack. Tusen tummar upp!!


Ett intresse. Tre killar. Fem stjärnor.   (5/5)

Började lyssna på er för några veckor sedan. Mysigt och intressant. Inte funnits någon bra svensk spelpodd sedan originalet Spelradion som alltid kommer vara något alldeles extra. Men tillsammans med Spela spel är ni bäst just nu!


Dedikerad spelpodd som bara blir bättre!   (5/5)

Trekraften är en dedikerad podcast om spel. Ingen reklam och inget trams. Istället får vi lyssna på tre sköna, pålästa killar som diskuterar aktuella tv-spel på ett informativt och underhållande sätt. Med tanke på att de bara är tre stycken är det smått otroligt att de lyckas rapportera om så många spel som de gör! Gillar du spel? Har du missat Trekraften? Gör dig själv en tjänst och tryck på prenumerera! Fortsätter trion att utvecklas i samma takt så är detta Sveriges bästa spelpodd inom ett år.


Lättsam och underhållande   (5/5)

Bästa podden! Följt med sen erat första avsnitt. Väldigt lättsam och underhållande podcast. Onsdag är arbetsveckans höjdpunkt tack vare er. Är peppad inför avsnitt 100! All lycka och fortsätt med de ni gör.


Konungen av spelpoddar   (5/5)

Kära Trekraftare, Ni älskar spel. Jag älskar spel. Ni är duktiga och synnerligen sympatiska människor, detta skiner igenom i podden och skjuter den upp i toppen av poddar i spelsverige! Ni älskar spel. Jag älskar er. Vi fortsätter så! Tack / RickySix


Öronporr för den spelintresserade   (5/5)

Trekraftens podcast består av tre härliga personer med ett brinnande spelintresse. Kunniga, personliga och positiva åsikter om spel och spelmediet levereras varje vecka. Denna podcast är ett av mina måsten varje vecka!


Mysigaste pojkarna i spelsverige   (5/5)

Kärlek till varandra och till spelen, det är vad som betecknar Sveriges mysigaste spelpodcast. Fortsätt vara entusiastiska och kärleksfulla, ni är bäst! ❤🌈


Bästa podden!!   (5/5)

Förgyller min vecka varje gång. Om ni är intresserade av spel så är denna podden ett måste :)


Duktiga grabbar som fattar känslor!   (5/5)

Tar mig tillbaka till känslan som när jag fick hem mitt gamecube en regnig sommardag o spelade wind waker eller när vi hyrde snes o spelade A link to the past!!! Mycket mys med andra ord och den känslan får jag när jag lyssnar på dom här grabbarna👍


Bästa spelpodden på länge   (5/5)

Denna podcast är en fröjd för örat. Tre passionerade kunniga gamers delar med sig av intryck och upplevelser i spelvärlden. Många spelpodcasts låter lite trötta och negativa, men dessa tre sprider optimism och glädje till oss lyssnare. Fantastiskt! ❤


Riktigt underhållande   (5/5)

Riktigt bra pod som jag lyssnar på varje onsdag! Ni har fått mig att öppna upp ögonen för spel som jag aldrig skulle tittat på i vanliga fall vilket jag är glad för(tack för det). Hur som helst tre riktigt sköna killar med behagliga röster som kan ett och annat om tv-spels världen.


En pod att älska❤   (5/5)

Tre härliga killar som förmedlar sin kärlek till spel. Informativ och tydlig samtidigt som det blir mer djupgående ibland. Fin energi och ärligt är väl en bra beskrivning tycker jag. Rekommendationen är varm..


Bästa spelpodden!   (5/5)

Mysig podcast med suna människor med sund spelsyn. Den som uppskattar spel måste lyssna!


Podfest!   (5/5)

Bra namn på en bra pod! Plus i kanten för det utförliga tids-schemat.


Proffsigt, intressant, välgjort   (5/5)

Nästan chockerande bra podcast detta. Väldigt proffsigt upplägg, intressanta inslag, lagom personligt, bra utfört och bara allmänt genomtänkt innehåll. Jag är mycket imponerad av min första lyssning och det är för mig självklart att bli prenumerant omedelbart.


Galet bra   (5/5)

Riktigt roligt att lyssna på


Herr Hollsten   (4/5)

Hittade podden genom Micke och kommer lyssna på fler avsnitt för dehär verkar som en skön pod även om ni programledarna inte fick snacka så mycke i just de avsnittet


Kärlek vid andra lyssningen   (5/5)

Jag lyssnade på denna pod precis i samband med att den kom ut och tyckte att den var lite svår att hänga med i, att den var personlig på ett sätt så att jag som lyssnare inte riktigt kom in i jargongen. Men, som sagt var detta när den var helt nystartad. Nu lyssnade jag igen och jäääklar vad bra det är! Killarna presenterar alla spel så att jag som lyssnare lätt hänger med, medan spelkritiken är välformulerad och genomtänkt. Som pricken över i:et har de också tagit med lyssnarfrågor. Fantastiskt! Instant prenumeration. Ser fram emot nästa avsnitt!


En utomordentligt trevlig pod.   (5/5)

Den här podden har visat sig på styva linan från start och det bjuds på anekdoter från de tre värdarnas tidigare spelliv samt en hel del nya historier och upptäckter. Det är alltid inbjudande och mycket tillgängligt att ta till sig, de spelar mer än gärna samma spel vilket erbjuder möjligheten till en djupare diskussion. Det kan i slutändan också resultera i den enda kritiken jag kan komma på - det blir lite väl mycket av ett och samma spel då och då, men det är en mindre petitess när det är så otroligt trevligt rakt igenom. 2016 bjuder på massa spel och förhoppningsvis lika mycket trekraften.


Helt ok   (2/5)

Skön o okej helt enkel. Varken mer eller mindre


Något av det bästa på länge!   (5/5)

Mitt intresse fångades först av poddens "omslag". Tre snygga skäggmän och en finfin titel som förklarade att det verkligen skulle handla om spelnörderi och inget annat. Och jag blev verkligen inte besviken När man väl bestämmer sig för att lyssna, får man nästan en öronmassage då rösterna är sköna och nästan beroendeframkallande. Det är mysigt och härligt spelsnack, från mysiga och härliga personligheter, som man inte kan få nog av! Förutom spelsnack så får man flera recensioner och andra speciella saker, som är precis lika bra som resten av podden Jag rekommenderar den här podden till alla som vill lyssna på en fantastisk podcast. Det är faktiskt en av de bättre spelpodderna idag.


Jätte mysig pod1   (5/5)

Älskar podden den är jätte mysig. Jag har på senaste tiden hellre lyssnat på podden än titta på Attack on titan och Walking dead. den är så nära perfekt man kan komma i min åsikt


Lysande   (5/5)

En podcast som tilltalar mig mycket på grund av den avslappnade stilen som känns genuin och oklippt, men oklippt på ett bra sätt. Denna pod blev direkt en del av min vardag och jag ser fram emot nya avsnitt!


En vettig svensk spelpodcast   (4/5)

En vettig svensk podcast med gamers som vet vad dom pratar om. Minus dock är samtliga som favoriserar vissa spelkonsoler och orättvist dissar andra spel.


Ärligt, flummigt och bedårande   (5/5)

Och med flummigt menar jag det som ett positivt adjektiv! Det flummiga i det är att ni på ett personligt plan garvar och skämtar och vågar vara känsliga. Ni har något som jag anser att många poddar inte har! Mysfaktor. Att få lyssnare att fortsätta lyssna men ändå inte producera sönder podden gör att den hela blir väldigt ärlig. Det bedårande i podden anser jag vara det stora formatet i en liten förpackning! Det ser inte ut att vara mycket för världen men faktum är att ni har en extrem koll på mycket spel! Cool keep it up!


Avslappnad och skön   (5/5)

En av mina favoritspelpoddar. Tre killar samtalar om tv-spel på ett avslappnat sätt. Ganska mycket nintendo och jag gillar det. Det blir bättre och bättre för varje avsnitt. Hoppas på att detta blir en långkörare. /Anders_Flanders


Som att sitta i samma rum och diskutera TV-spel   (4/5)

Mysigt, chill och som att sitta och lira på sofflocket och diskutera det senaste i spelvärlden. Kärlek! En del kan man alltid förbättra och slipa till, men överlag är det här den mysigaste podcasten jag lyssnat på.


Kärlek vid första lyssningen   (4/5)

Blev först förförd utav det grymt snygga omslaget till podcasten via Instagram men om jag får vara riktigt ärlig så var det de fina skäggen som drog mig till att faktiskt ta steget och ladda hem ett avsnitt. Lyssnade genom avsnitt 6 och blev så glad över att ni grabbar verkar så mysiga och då mitt hjärta bultar lite extra för pusselspepl, Splatoon, Mario Maker och Yoshi’s Woolly World så var jag fast och faktiskt lite kär i er. Jag har nu lyssnat ikapp och ser fram emot att fortsätta följa er och podcasten. Ni är grymma! <3 /Marcus (marcshort på Instagram)


Skön pod yo!   (4/5)

Tre sköna killar med skönt skägg. Lite mysfaktor då det känns som tre polare som snackar om spel, snarare än ett gäng som försöker vara radiopratare. Ger en 4a i betyg med utrymme för förbättring. Keep it up!


Tv-spelsPod med svalt intresse.   (2/5)

Har endast lyssnat på senaste avsnittet från e3. Poden känns inte jätteplanerad eller förberedd. En av deltagarna känns ju rent av ointresserad av att vara med i en pod överhuvudtaget. Bättre kan ni!