Aggregated reviews for Tyngre Rubriker

Ett gäng kompetenta och pratglada individer diskuterar veckans viktigaste nyheter inom kost, träning och hälsa. Medverkar gör Jacob Gudiol, Wille Valkeaoja, Jenny Åberg, Jacob Papinniemi, Robin Fondberg & Caroline Mellberg.

Dyra Saxofonen (5/5)

Roligaste i år Jakob! Dog på tåget 👌😁 Tack!


Tack! (5/5)

Gillar ärligheten i denna podd och håller tummarna för att phD. Mellberg ska få sitt fiber.


Fantastisk (5/5)

Vetenskapliga välbergrundade diskussioner men inslag av humor, viss optinoja samt underhållande karaktärer till värdar! Rekommenderar för den något insatte inom kost, träning och hälsa.


Bra och informativ (4/5)

En bra podd som är rolig och informativ. Nog kan vissa diskussioner vara lite väl dryga ibland


Högs hästar och mobbing (1/5)

Har gett podden alldeles för många chanser i hopp om att det ska ske en attitydförändring hos värdarna men icke. De sitter på sina höga hästar och gör sig roliga över andras misstag, misslyckanden, mindre kunskap osv. Lågvattenmärke när de rent av gör narr av hur en tonåring från en Stockholmsförort utrycker sig på svenska. Mycket mobbing och kritik, blir alltid på dåligt humör när jag lyssnar och har många gånger blivit tvungen att stänga av.


Avsnitt 14, 2016 (1/5)

Detta avsnitt var ju rent skräp. Oproffsigt att denna panel sittande på allehanda titlar (ja då, dem framhäver man i avsnittet) sitter och rackar ner på Annika Sjöö (Du är vad du äter), och skrattar och rentav hånar hennes person, kunskap och programledarskap avsnittet igenom. Tar inte hennes parti på något sätt (eller ställning till hennes sakkunskap), har absolut ingen orsak, jag vill bara poängtera att har man andra åsikter så kan man uttrycka dem på ett sakligt och professionellt sätt, istället för genom detta fåniga hånskrattande. Usch, låt detta vara sista gången ni bjuder på så här låg kvalitet.


Tack för en jättebra podcast! (5/5)

Detta är lätt min favoritpodcast! Programledarna tar på ett påläst och prestigelöst sätt upp aktuella ämnen inom kost, träning och hälsa. Det är källkritiskt, enkelt och mycket underhållande! Tack!


Förskning (5/5)

Skulle vilja att ni länkar till artiklarna ni pratar om. Utöver det så är det ett lärorikt sätt att döda tid på bussen!


Utmärkt (5/5)

En utmärkt podd. Rolig, informativ samt påvisar den inkompetens nyhetsrubriker är.


Tyngre (5/5)

Aktuell, rolig och lärorik podd för alla som som är intresserade av kost och träning och vad som egentligen är sanningen bakom de där rubrikerna.


Kul även för oss som inte vet vad de snackar om! (5/5)

Har inga förkunskaper om ämnet, men ändå en väldigt bra podd! Har lyssnar igenom alla avsnitt och älskar den. Detta trots dåligt internet i Skåne!


Kunniga och kompetenta (5/5)

Superbra podd där man får en förklaring bakom rubrikerna på ett enkelt sätt. Sedan gillar jag er humor och att det inte alltid är så uppstyrt.


Klubben för inbördes beundran. (1/5)

Fyra stycken som sitter och tycker likadant och flamsar och tramsar. Klubben för inbördes beundran och inte mycket att lyssna på.


Bra! (4/5)

Mycket bra att gå in på djupet bakom rubrikerna som inte alltför sällan är väldigt vilseledande. I vissa fall kanske en gäst-talare kunde vara intressant, t.ex idrottslärare vid rubriker som rör rörelse i skolan. Där är kompetensen inte lika stor som i övrigt i gänget. Dock väldigt nöjd ändå och snart lyssnat ikapp alla avsnitt!!


Lat men hälsointresserad (5/5)

Bra sammanfattning om veckans och nutidens artiklar om "vetenskapliga" hälsotrender och teorier från topp till trams!


Lova Molin (5/5)

Lärorik och informerande podcast. Tummen upp!:)


Höhöhö (1/5)

Trist attityd på det här gänget. Har lyssnat på i princip alla svenska poddar som handlar om träning, hälsa och kost. Alla håller en god ton och genomsyras av att vilja dela med sig av kunskap och kompetens. Ni vill mest sitta i grupp och hånflina och tala nedsättande om andra.


Otroligt bra (5/5)

Väldigt underhållande och lärorikt, väldigt bra mix på värdarna.


Toppen! (5/5)

Ytterligare en väldigt lärorik podd!


Mediekritik när den är som bäst (5/5)

Jag måste erkänna att jag är lite av en sucker för att lyssna på poddar som fokuserar på mediekritik och här rankar jag Tyngre Rubriker bland de absolut bästa. Deltagarna sätter rubriker och nyheter i en akademisk kontext ("Den här studien är inte ens signifikant") och förklarar på ett underhållande sätt. Rekommenderar starkt!


Tyngre (5/5)

Så jäkla bra podcast som går igenom trams som de vanliga medierna påstår vara bra tips för att bli det ena eller andra.


Toppklass! (5/5)

Väldigt lärorikt!


Bullies! (1/5)

Har lyssnat med glädje på er pod ända tills " du är vad du äter" avsnittet. Är helt införstådd med er " programidé " men ni gick över gränsen grovt . Ni stod alla i ring ,sparkade och spottade under högljudda skratt. Sen avslutade ni med att klä av henne naken ,inför alla , och dra in henne på toan och doppa huvudet i toalettstolen. Modigt?!


Bra, nyttigt, intressant och roligt (5/5)

En fantastiskt bra podd om kost, träning och hälsa, i synnerhet om du är intresserad av vetenskap och evidensbaserade metoder.


E.L (5/5)

Alltid lika bra!


Uselt ljud (1/5)

Helt olyssningsbart på grund av den taskiga ljudkvaliteten.


Bra innehåll, URUSELT ljud (2/5)

Så här dålig kvalietet får det inte vara på något som kommer från Tyngre. Ljud under all kritik på flera deltagare (stängde till sist av). Inte ok på en kommersiell avsändare år 2016. Kamma er och ställ pärmarna rätt. Så synd att slarva bort bra innehåll.


Utmärkt (4/5)

Ännu en bra podd med Gudiol och Wille. Rekommenderas för alla som vill nå djupare än kvällstidningsrubrikerna!


Tyngre! (5/5)

Fantastiskt tyngre. Nu är snart veckan komplett. En pod om biomekanik och anatomi i direktkoppling till träning på tisdagar så är lyckan total.