Aggregated reviews for Ulrikkes univers

Velkommen til Ulrikke Falch sitt univers - en ærlig og nær podkastserie på 10 episoder. Her får du møte en vidunderlig blanding av Ulrikkes nære venner, mennesker hun beundrer, familiemedlemmer, ekskjæreste, eksperter og filosofer. Og mye mer!

Søppel!   (1/5)

Dette er noe av det dårligste på norsk radio noensinne!


Kulturmarksisme på høyeste grad.   (1/5)

Må nok si det at denne kvinnen ikke hører hjemme på hva som skal være «et politisk nøytralt» eller objektivt nyhetsbyråd. Bruk heller lisenspenga på nokke annet. Dette er større svindel enn kommunismen selv.


💙   (5/5)

Helt utrolig fin og bra podcast!


Anbefales!   (5/5)

Dette er fint på så mange måter. Som ung kvinnelig podkastlytter må jeg bare si at det var forfriskende å høre noen ta opp temaer jeg faktisk bryr meg om på en så reflektert måte. Dette i sterk motsetning til andre sladder/venninnesnakk-podkaster proppfulle av reklame og overfladiskhet. Takk Ulrikke, dette er solid.


Brudd   (4/5)

Har du borderline?


5 stjernes podcast   (5/5)

Hei! Tusen takk for at du legge denne podcasten. Den har gitt meg motivasjon til å bli bedre til det jeg må. Hilsen meg.


Du e rå 👌🏽   (5/5)

Du e sterk Ulrikke stå på. Du e ikke redd for å vise følelser og det er rørende og høre hvor åpen du er om store deler av livet ditt! Beundrer deg for det ❤️😁 -J20


Favoritt 💕   (5/5)

Minuttene med Ulrikke og gjestene hennes på øret har blitt blandt de beste i uka 💖


Fantastisk podcast   (5/5)

Du er så viktig, Ulrikke! Takk for at du finnes ❤️


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️   (5/5)

Ulrikke Falch er fantastisk.


Good stuff   (5/5)

Denne podcasten setter jeg veldig pris på :) tommeloppp


Heia heia   (5/5)

Ærlig og ekte. Heia heia!!!


Åpent, ærlig, saklig - topp podcast!!   (5/5)

❤️


Bra!   (5/5)

Veldig interessant og lærerikt


God podcast!   (5/5)

Har alltid hatt denne «kraften» eller sinnet i ganske stor skala, men som jente har jeg faktisk - og heldigvis - ikke opplevd at det ikke har vært «lov» for meg som JENTE. Har heller lært at sterke sinneutbrudd er noe som ikke passer seg for NOEN (hvis man vil bli respektert på en positiv måte). Det å lære seg og forme sinnet sitt til en positiv, og ikke destruktiv, kraft er noe som bør vektlegges for både gutter og jenter, heller enn å vektlegge at sinne ikke er lov. Det har i alle fall gitt meg masse! Våre følelser er naturlige og lovlige, men måten vi hanskes med dem på og uttrykker dem er det som bør finpusses, uavhengig av om vi er gutter eller jenter. Og, jeg er så enig i at det skal ikke være noen forskjell på gutter eller jenter der.


Tusen takk!   (5/5)

Tusen takk for at du setter fokus på et utrolig viktig tabu! Sint er bra!