Aggregated reviews for Vad blir det för mord?

En oseriös podcast om mord. Komikerna tillika true crime-virtuoserna Johanna Wagrell och Elinor Svensson, berättar varje vecka ett mord/brott/hemskhet för en tjejgäst. Spekulationer och egna åsikter blandas med dålig smak och fruktansvärt intressanta grejer.

Att skratta om mord (5/5)

Älskar att man kan äntligen skratta om mord. Viss är de inte respektlösa and don’t mean anything wrong. Men åh att man kan skratta, känna lite sorg och bli så upprörd samtligt... alltså värd att lyssna!


Världsbäst (5/5)

Ni är så himla bra båda två 💛 älskar er podd och skrattar och berörs av alla avsnitt. Måndag är nu bästa dagen på arbetsveckan 🎧👊


Älskar (5/5)

Älskar, älskar, älskar, vad finns det inte att tycka om? Spännande fall, girlpower, komedi och skitsnack? Queens❤️


👌🏽 (5/5)

En utav mina favoritpaddor. Enda negativa är att avsnitten är för korta 😅 Lyssnar alltid med ena hörluren när jag är ute med hunden 🙂 /Sara


Lite väl flamsigt (3/5)

Super bra format, men det blir lite problematiskt när det är så mycket flams hela tiden, jag skulle vilja höra ett seriösare avsnitt!


Nja (1/5)

Eller nej för mycket flams och avbrott i historieberättandet så man tappar intresset. Lyssna på mord mot mord och lär hur man gör en bra avvägning.


Vet inte om ni läser här men.. (5/5)

Vill höra fallet Richard Glossip! (Älskar eran podd♥️)


... (1/5)

Amatörmässigt babbel. Otroligt svårt att lyssna med Kirsty som gäst.


Nah (1/5)

Lite irriterande när det är både en mordpodd och personlig podd, det hänger inte alls ihop och man måste spola fram ca 20min för att få lyssna på det titeln handlar om


En av de bästa mordpoddarna! (5/5)

Det är alltid intressanta fall som tas upp och en bra blandning av allvarligt och roligt. Precis lagom mycket ”babbel” om annat!


1/5 (1/5)

Hade varit relevant om det faktiskt handlade om det titeln utger sig för o vara


Rörigt (2/5)

Rörigt och det försöks ivrigt ta avstånd från hemskheter så det upplevs som en tävling i empati. Avsnitten håller väldigt ojämn kvalitet.


Vad blir det för mord (5/5)

BÄSTA PODDEN! Fantastisk blandning av mord, humor och starka kvinnor!


Men herre gud (1/5)

Massa babbel om ingenting. Tar en kvart innan ämnet kommer på tal. I fallet johan har ni massa faktafel. Ni verkar inte hänga med i handlingen. Ni misstolkar.


Bästa mordpodden! (5/5)

❤️


Sådär (2/5)

Bra podd irriterande att ni ska sitta tjattra annat 20 min innan ni börjar....


Bästa sovpodden (4/5)

Mina favoritröster i etern. Bäst när det inte är för vidrigt och inte handlar om mord/övergrepp på barn (för orkar inte).


Hejdå! (1/5)

Gav er en till chans för att jag älskar true crime men fick ren panik ca 25 min in i avsnittet, ni borde kanske ha en podd om något annat, er själva och ert privatliv? Uppfattar er som extremt självupptagna, stöddiga och inte särkilt varma eller snälla inför det ni faktiskt pratar om. Nä detta är riktigt dåligt.


... (3/5)

Elinor räddar podden, annars för många killgissningar plus Wagrells grötiga uttal.


Bästa mordpodden... EVER! (5/5)

Jag hävdar bestämt att ni INTE ska sluta äta under avsnitten. Tvärtom! Ni borde äta mer.


Ni alltså! (5/5)

Bästa, bästa, bästa podden! Sluta aldrig med det ni gör, snälla 🥺


Vill bli deras bästis (5/5)

Favoritpodden 100%!!! Kan lyssna flera avsnitt i sträck utan att lessna. ❤️


Flamsigt (1/5)

Så oerhört flamsigt, fallen är intressanta under den delen de kan hålla sig till dem. Men att behöva spola 15-30 minuter fram i ett avsnitt eftersom de inte kommit igång ännu är inte ok. Mer fall! Mindre flams!


Dagens reaktion (5/5)

5/5 älskar podden och er Men Snälla ät inte när ni spelar in. Jag vill så gärna höra men klarar inte av att höra smaskande så nära örat, måste vara fler än jag som tycker det är så jobbigt. :,(


Va (1/5)

Tänkte ge podden en till chans men jag förstår inte varför avsnitten har en titel som inte har något att göra med det som dom pratar om? Frustrerande då vissa avsnitt låter intressanta sen tjatar dom om vad dom åt till frukost i förrgår i 1,5h.


Jättebra podd! (4/5)

Vi behöver ett avsnitt om enbart Kungsholmen- mannen där alla vittnesmål tas upp, tidslinjer, är han en seriemördare? osv ALLT! Nu! Tack! Mysig stämning om man får säga så om en mordpodd😅 Dock så kan dom tappa tråden mitt i något viktigt vilket gör att det är svårt att senare hänga med i storyn och man blir frustrerad.


Avslappnat med rasistisk touch (1/5)

Helt ok podd för oss true crime älskare som redan hört om de flesta mord/mördare. Här får man dock dem återberättade med en mer avslappnad ton + lite trivia då och då. Stort minus med podden är dock att Johanna plus gäster ofta ska försöka härma utländska dialekter på ett nedsättande och fult sätt när de tar upp något mord som involverar en utländsk person (why?) i ett försök att vara roliga/underhållande fast det bara låter extremt cringy. Det räcker med att namnet är utländskt för då bryter man tydligen med en ful dialekt. Eller de kanske tycker det är roligt med rasistiskt snack? Stoppar ofta avsnitt mitt i då jag blir helt allergisk mot att höra detta. Onödigt ändå..


GRYM PODD (5/5)

Så skönt att kunna lyssna på er podd när jag samtidigt lär mig om spännande och intressanta fall och samtidigt skrattar högt


Njaae (1/5)

Två tjejer läser högt från wikipedia och flamsar. Håller varken som mordpod eller humorpod. Och av någon anledning har dom med en gäst som inte säger någonting.


Nej, nej, nej! (1/5)

Osammanhängande och tramsig! Räcker så som beskrivning!


Flams och snack om allt annat än true crime (1/5)

Fattar inte alls denna pod, bara massa flams och trams och det är omöjligt att hänga med i storyn (om man ens kan kalla det en story)


Bästa podden (5/5)

Att kombinera mord och humor är ett genidrag! Bäst av allt, slipper lyssna på morden upplästa av en allt för intensiv och överdriven berättarröst. Tackar för det 👍


Kackel (1/5)

95% Feministiskt kackel och manshat 5% true crime


Toppenpodd! (5/5)

Intressanta fall, ljuvligt gott snack minst ett gapskratt rakt ut per avsnitt.


Bra men blir för mycket ”fjanteri” (2/5)

Bra men för mycket ”fjant” pladder, skratt så för svårt att lyssna & ta seriöst. Synd för det är jättespännande fall.


Bästa!!! (5/5)

Det bästa man hört!


❤️ (5/5)

Black dahlia avsnitten va kanon bra! Väntade in alla 4 och sträck lyssnade. Mycket skratt och en del fakta som jag inte hade hört innan 🖤


Bästa podden! (5/5)

Älskar denna podd! Får upp mig på måndagarna lite lättare. Sluta aldrig med småländska när ni driver med någon, Harry Potter-referenser och Prosetcho!


4 stjärnor ⭐️ (4/5)

Tycker podden är spännande och snacket är ofta bra, men ibland kan man försvinna bort lite för de blir lite för mycket mellansnack och flams. Jag tror ni kommer kunna utvecklas till 5 stjärnor snart. 💫


Gulligt (5/5)

Elinor skrattar som en tant och det är det gulligaste jag hört


Jag älskar den!!! (5/5)

Jag är helt fast. Jag älskar temat, era feministiska värderingar, att ni skämtar om sånt ”man inte får” skämta om. (Själv har jag börjat skämta på kalmarmål!!) Jag blir stärkt av inställningen ”Jag gör som jag vill, det är min podd!” Fler av oss behöver börja tänka så! Heja er! Och stort tack!


Bäst! (5/5)

Älskar att ni pratar om en massa annat och att ni skämtar sådär på gränsen till att det inte är okay att skämta om😍😁 Enda negativa är att jag nu lyssnat ikapp alla avsnitt 😭


Förfest tjejkväll, fnitteröverdos (1/5)

Nope


Så mycket kacklande (3/5)

Ni hinner knappt säga klart en intressant mening innan någon avbryter eller nån drar ett skämt. Jag är här för att lyssna på en berättelse men är bara massa skratt och skämt mellan alla meningar. Gör det väldigt frustrerande att lyssna på. Håll skratten o skämten i erat försnack och fokusera på berättelsen när ni väl börjar. Utöver att det är irriterande när ni gör så är det även sjukt respektlös för de inblandade.


Sämst (1/5)

Detta är inte bra! För mycket sidospår och massa flams. Vill höra om morden inte på tre tjejer som flamsar och snackat om saker som inte har med mordet att göra sjukt ointressant


Min nya favoritpodd! (5/5)

Kanske är det grejen med att blanda humor med det absolut mörkaste mörka som gör att jag verkligen älskar den här podden! För mig gör det lyssningen både sakligt informativ, spännande, stundtals jävligt obehaglig, men också underhållande och kul. Min nya favoritpodd!


Absolut bästa podd om mord! (5/5)

Trevligt, feministiskt och intressant! Bra för att podden inte är för läskigt och förnedrande för offren i de detaljer i mordet som måste sägas för att förstå vad vi pratar om men som inte måste vara fokus eller allt för ingående. Fler och bättre översättningar till svenska/lite mer koll på rättssystemen eller relevant ämne som dyker upp är tips för att bli ännu bättre som podd men detta handlar ju mycket om hur mycket resurser som podden har och om prioriteringar. Så det är bra som det är.


Mmh (1/5)

Alltså nä! Det tog 40 min tills ni började prata om själva titeln, jäkla dåligt! Och en sak till... ukulelen i ert intro passar kanske in på en sandstrand med palmer men när det gäller mord så ta något som griper tag i en ! Föbättring, ta mer inspiration från svenska mordhistorier.


Bra podd, ”trevligt makaber” (5/5)

Fler avsnitt!


..... (1/5)

Mitt huvud gör ont. Ni prata om allt förutom ämnet


Älskar eran podd! (5/5)

En podd om så spännande fall, som man faktiskt kan lyssna på utan att bli livrädd.


Black metal morden (5/5)

Kan ni snälla köra ett avsnitt om Black metal morden i Norge på 90talet 🙌


BÄÄÄST (5/5)

Sveriges bästa podd, så det så


Flabb (1/5)

När man vill lyssna på en mordhistoria men det är bara massa fniss, konstgjorda röster och interna skämt som intro.. då tappar man intresset. Flopp


Bäst (5/5)

Sveriges bästa true crime pod!!! Älskar


Helt ok för det mesta. Man får spola lite. (3/5)

Roliga programledare, intressanta ämnen men lite mycket: - ”jag har inte hunnit researcha det här så mycket så det mesta är från Wikipedia” - ”Det är männens fel” - ”Jag har glömt bort vad det heter på Swedish så i’ll säga it in English istället” - ”HUR kan polisen inte förstå att det är den här personen som gjorde det här?! Det är ju solklart så här i efterhand!”


Bra, men svårt att lyssna på. (2/5)

Ni är härliga! Avsnittet om Johan Asplund var allra bäst pga mycket fakta och lite snack. Avbryter ofta varandra och tappar tråden så att det blir jättesvårt att få inlevelse och hänga med i historien. Skippar alltid intron.


Jessica (5/5)

Sluta aldrig göra denna podd! Bästa!


Älskar älskar älskar! (5/5)

Favoritpodden nummer ett trots att jag blivit rädd att möta Kungsholmenmannen när jag är ute och springer! Älskar att Elinor jämför Lisen med en bebis. Hundar är så mycket bättre!


Hund är ej barn (5/5)

KanON podd! Så please kan Elinor lägga ner att jämföra sin hundfan med barn. Helevte vad trött jag blir. Ps jag är en kattmänniska.


Bra men lite mer äckel önskas! (4/5)

Grymt bra podd! Bra och relevanta fakta och fall! Älskar den lilla humoristiska taken ni tar på det hela! Början är inte men favorit, med mellansnacket, men det är bara att skippa, inget som drar ner på upplevelsen! Något jag tycker kan vara dåligt är att det inte är så mycket äckliga detaljer, jag förstår er men jag tycker att om man verkligen ska kunna få sympati för offren och ni bara säger ”äckel saker händer hen” så behöver man veta vad som händer! Förstår om ni vill distansera er från detta! I övrigt grym podd, en av de bästa true crime-poddarna out there!


Härligt (5/5)

Riktigt härligt att få lyssna till detta tjejsnack med ett inkastat mord.


Serie (4/5)

Lite ironiskt att ni klagar på böcker som inte berättar hela historien i dagens avsnitt som är just första delen av två. Blev själv irriterad när jag såg att ni inte tänkte berätta hela historien idag. Bra, då förstår vi varandra! Släpp flera delar samtidig om ni delar upp dem, tack!


Det bästa som hänt mig i år (5/5)

Jag har sträcklyssnat sedan jag hittade den förra veckan och nu har jag tre avsnitt kvar. Jag vet inte vad jag ska göra när de tar slut. Mycket bra berättat det är också avslappnat samtidigt som det är respektfullt. Definitivt min favoritpod.


Sällsynt bra (5/5)

Strecklyssnar mer eller mindre all ledig tid för att stressa av från uppsatsskrivandet. Precis rätt balans mellan flabb och obehagsrys. Ellinor och Johanna är en ren fröjd att lyssna på, och gästerna passar alltid formatet som hand i handske. Rekommenderas starkt!


Lyssnar om allt för 6e gången (5/5)

Blir så otroligt provocerad av folk som klagar på ert (jävligt goa) snack innan varje mord?... ja uppenbart pratar dom med varandra som vänner, de är ju vänner som träffas?? Fyfan va stelt och tråkigt de hade varit om ni bara börjat rakt på!! Lyssnar på denna podden varje dag, och har gjort i 6 månader nu, världens bästa podd med en blandning av intressanta fall, intressanta människor och världens två härligaste personligheter. Känns som jag är lika delaktig i elinors valp och Johannas bebis som ni är, och jag älskar de hahaha


Ellinor (4/5)

Älskar podden. Men sen Ellinor kom in och har sina egna fall, så tycker jag det är så där. Hon skrattar åt sina egna skämt ( inget jag tycker om) och hon pladdrar och tappar tråden hela tiden så jag blir trött. Annars så tycker jag om podden


Personlig men nog inte för alla (5/5)

Älskar den här podden, intressanta mord och inte för stelt. Älskar det feministiska perspektivet, humorn och allmänt mysig att lyssna på. Men är man van vid P3 dokumentär och andra ”seriösa” poddar kanske det inte är för dig.


Meh (3/5)

Samma stuk som min favorit podcast Mord mot Mord. Det sega med denna ör att de snackar ”strunt” i ca 15 min innan det drar igång, och inte liksom kul grejer som historier och en kort livsuppdatering utan typ om mord de läst om och serier de sett och man tappar bort sig. Klipp bort typ ”ehhh mmm jag får inte upp dokumentet min dator startar inte,hmmm ja så nu (nytt samtalsämne) *fyra ord* (nytt samtalsämne) *Nio ord” (tillbaka till samtalsämne som avbröts 7 min sen)... zzzzzzzzz De som snackar har mkt bra podröster men gästerna; oftast inte. Och då orkar jag liksom inte lyssna när någon gäst glider in med getröst...


Byta namn till ”Alla män är djur podden”? (3/5)

Säger alltså att alla svenska män är terrorister som kommer lindrigt undan.. ”Svenska” <—-


30 min in innan avsnittet kom igång... 👎🏻 (1/5)

Har blivit väldigt mycket ointressant prat. Tar en evighet innan podden kommer igång och handlar om det den ska. Har följt sen start & gillat att det inte är så pretentiöst samt lite mixat med humor här & var. Men sen sidekicken kom in är det väldigt lite mord & mer pladder om allt annat.


Sjukt bra! (5/5)

Får mig att älska måndagar! 😍 Ni är fantastiska, gäster är egentligen överflödiga (men för det mesta roliga). Mord & humor i en härlig symbios. Har lyssnat FÖR många gånger på varje avsnitt! 😝 Var inte rädda för att avsnitten blir flera timmar. Ju längre desto bättre.🏆💗


Bäst! (5/5)

Bäst!


Dödskul (5/5)

Fantastiskt bra, saknar alltid Ellinor när hon inte är med. MYCKET bra nivå på sarkasmen, särskilt när patriarkatet tas upp 😎😎


Mord mot mord podden (5/5)

En mycket bra podd med många hemska mord.. då är det härligt att höra på erat fnitter.. det får mig att le ofta.. härligt när Elinor har sin valp med sig Som hon fostrar som hon vill.. blir aldrig bra att få råd av andra Kör hårt tjejer 👍


Riktigt bra pod (5/5)

En superbra pod! Intressanta och sjuka människor ni pratar om. Mina nya favo pod!! Många kramar till er!


Kackel (1/5)

Det här va inte behagligt att lyssna på


Norge mordet (5/5)

Väldigt bra podd 👍🏼 Måste dock påpeka i avsnittet familje mordet i Norge, de lilla huset som finns på gården där föräldrarna flyttar in när barnen tar över gården kallas ”undantaget” i svensk folk mun😊


Perfekt mix av skämt & allvar (5/5)

Fantastiskt kul pod med spännande mordfall och (oftast) roliga och kunniga gäster. Perfekt mix av humor och allvar! Får en att längta till måndagar. Ni som klagar på att eng ord inte översätts - orden är ofta grundläggande engelska som de flesta redan kan, annars googla!


Vad blir det för mord (5/5)

Kan inte sluta lyssna på den här podden.


För mycket prat (1/5)

För mycket prat man hinner tröttna o stänga av podden innan själva fallen eller podden kommit igång, och för mycket avbryt av folk som snackar i munnen på varandra


Bra podd (3/5)

Gillar denna podd MEN ibland är det för mycket mellanprat och ibland är gästerna mest bara störande då det flyter iväg med prat på annat håll. Skulle bli super om man var lite mer fokuserad på själva berättelsen.


En bra podd (5/5)

En av favoriterna. Spännande fall men med lite lättsam touch. Andra poddar om mord kan vara väldigt tunga och mörka men denna är lite mer lättsam! Tummen upp!


Ch74 (1/5)

Ifall man ogillar orelevant prat funkar denna podden. Vill man veta om mordet kan man spola fram en kvart-tjugo min..


Toppen! (5/5)

Älskar denna podd! Intressanta och ibland obehagliga fall som tas upp med lagom inslag av humor. Avslappnad och skön stämning, man längtar efter måndagar nu för tiden!


Såå bra! (5/5)

Älskar blandningen mellan skönt snack i början och sedan på ett ganska lättsamt sätt gå igenom väldigt intressanta fall! 👌


Man tappar intresset (1/5)

Alldeles för osammanhängande, väldigt mkt babbel i början, och när väl fallen presenteras så läses de upp som om personen sitter o läser rakt av från typ Wikipedia. För det mesta intressanta fall, men uppläsaren stakar sig, hummar o tappar tråden lite för ofta för att det här ska bli riktigt bra.


Favoritpodd (4/5)

Får dock inte fem stjärnor för att Johanna konstant blandar ihop namn !!!


Fruktansvärt dålig research (1/5)

Dålig research Bemödar sig inte ens att översätta ord Hur kan man ens göra en podd och vara så ointresserad? Undvik denna


Älskar (5/5)

Jättetrevlig podd. Det känns som att en sitter och snackar med vänner när en lyssnar 😊


Tröttsamt (1/5)

Sluta prata en massa nonsens


Upp och ner (3/5)

Bra val av fall, intressanta detaljer och skön humor! Men själva informationen om mordfallen blir väldigt osammanhängande/otydlig och rabblas fram så man inte hänger med. Lite väl mycket utsvävningar under själva mordfalls-genomgången så tråden tappas.


Toppen! (5/5)

Älskar den här podden! Bra med allt prat :)


Svinbra (5/5)

Älskar blandningen av snack, skämt, sakfråga och strunt. Sluta aldrig!


👍👍 (3/5)

Så bra egentligen men såå sjukt tråkigt med 10min strunt innan ni börjar avsnitten på riktigt 🤪


Så bäst! (5/5)

Verkligen plöjer denna pod och älskar varje avsnitt, varje gäst, varje fall och Johannas sköna person! Sluta aldrig podda!


Allt är toppen! (5/5)

Johanna är en stjärna. Härlig, rolig och vettig!!


Ointressant prat om programvärdarnas privatliv (1/5)

Även om ämnena är intressanta är det fruktansvärt irriterande att programvärdarna bara sitter och pratar fullständigt ointressant goja om sig själva de första typ 20 min av varje program. Hade de själva tyckt det var kul att lyssna på vanligt prat två vänner emellan? Fick känslan att det var två 14-åringar men tror inte det är det. Spola 20 min in på varje program så slipper ni en del av det.


Inte bra! (1/5)

Bara massa prat och skratt och flams! Tröttnar innan de ens kommit till saken.


Bra! (5/5)

Superbra podd, älskar blandningen av vardagsprat, humor och allvar. Allt lika kul med nya avsnitt!


Wqwq (1/5)

Intressanta fall de tar upp, men pratar strunt i evigheter utan att komma till saken. Blir långtråkigt att lyssna på.


Flamsigt (1/5)

Det blir för flamsigt. Ämnena är intressanta. Men jag tvingas lyssna om flera gånger för att hänga med i brottens detaljer, på grund av att jag zoonar ut vid ert fruktansvärda flams.


Nej tack (1/5)

Pratpratprat, kom till sak vafan


Toppen! (5/5)

Podd som tar upp detaljer som andra poddar ej gör. Ej överdriven podd utan lätt och jordnära! Bra mord som inga andra svenska poddar tagit upp tidigare.


Intressant och underhållande i MFMs anda (5/5)

Humoristisk mordpodd som ändå analyserar och visar respekt för offren. Om man gillar My favorite murder så är detta en bra svensk variant!


Flummigt (3/5)

Otroligt intressant och ”spännande” fall ur ett feministiskt synsätt. Det äckliga och råa vägs upp med lite humor. Tyvärr drar jag ner på stjärnorna då det kan bli lite väl flummigt och flamsigt. Även jobbigt att behöva vänta 15-30(!!) minuter på själva ämnet. Dra gärna ner på snack om bakfylla och orelevanta/privata saker till hälften. Utöver det: SUPERBRA PODD!


Katastrof (1/5)

Jag lyssnade på fallet om Fritzel. Det fnittrades långt in i avsnittet om helt andra saker. Respekt för offren, tack!


Osammanhängande (2/5)

Bra urval av fall, men berättandet är osammanhängande och hackigt


Grym podd (5/5)

En grym podd som man tyvärr kan bli beroende av😅🤷🏼‍♂️


Wow (5/5)

Fantastisk!!!


Sååå bra! (5/5)

Hittade dig nyss och hoppas att det aldrig tar slut! Du och Ellinor är en grym kombo! 💪💪


Älskar den! (5/5)

Bra snack, skön stämning, bra kvalitet och spännande case!!


Fantastisk men kom till saken! (3/5)

Reklam i början och mitten är verkligen helt okej men att sen behöva spola fram minst tio minuter i ALLA avsnitt för att de ska sluta prata om random saker och komma till ämnet? Väl där älskar jag podden!


Bra men lite rörigt (3/5)

Jag förstår att ni vill göra podden rolig och mindre seriös även om det är ett seriöst ämne, men det är alldeles för mycket sidospår. Man tappar storyn ni försöker berätta. Håll er till storyn och kanske lite mindre "snack". Ibland får ni till klockrena skämt men ibland blir det alldeles för mycket. Det blir rörigt när någon kommenterar varenda detalj i berättelsen. Fortfarande bra! Men det finns plats för förbättringar :)


mordgåtor och skratt (5/5)

Perfekta podden för en true crime nörd med inslag av humor ✨💪🏼 har Rekomenderat för vänner och de älskar!!


Underbar pod (5/5)

Mycket bra och lagom mycket härligt "tramssnack"..... :)


Hurra så bra! (5/5)

Lyssnar slaviskt på alla avsnitt, om & om igen. Kul med intressanta mord blandat m humor.


Inget vidare (1/5)

Funkade inte riktigt för mig


Älskar’t! (5/5)

Den enda true crime-podden man behöver (om man måste välja)


Bästa true crime podden (5/5)

Ja, som sagt. (Bättre än mfm, som oxå är bäst)


EJ rekomendation (1/5)

Flamsigt, irrelevant, dåliga mickar. En kvart in i programmet har de fortfarande bara pratat om bakfylla och fotboll. Slöseri med tid


Hejja! (5/5)

Jätte bra podd! Hoppas Petrina är med fler gånger! Otroligt skön röst!


Dålig (1/5)

Hemsk podd. Inte alls spännande. Det ska handla om mord & ni pratar om så mycket annat samtidigt så det blir rörigt. För mycket dåliga skämt.. ALLDELES FÖR LÅNGT INTRO. I ett avsnitt är det 10% om mordet & 90% annat samtidigt


Fantastisk! (5/5)

Har lyssnat på ALLA avsnitt på 7 dagar trots ett heltidsjobb.


När man vill höra om mord på ett jävligt casual sätt! (5/5)

Älskar denna podd❤️👌🏽


Jätte bra pod (4/5)

Jätte bra podd, skulle verkligen rekommendera. Ibland så tar de sig in på sidospår, men det kan vara behövligt ibland när historian blir lite för mörk. Annas har jag inget klagomål. Keep the good work up👍🏻


Oseriöst och empatilöst (1/5)

Tycker det är alldeles för mycket ”skratt” och löjliga skämt för att prata om ett sånt hemskt och seriöst ämne .. annars bra berättelser


Älskar! (5/5)

Är ny lyssnare och har alltså massor med härliga mord att lyssna igenom under mina barnvagnspromenader!


Mmmm! (5/5)

Så bra podd. Gillar allt med den


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ (5/5)

BÄSTA🙏🏼⭐️


👌🏽 (5/5)

Gillar verkligen att det känns som att man sitter med kompisar och har ett samtal om osmakliga mord.


Fantastisk!!!! (5/5)

Bara älskar den här podden! Helt underbar!!


Grymt bra! (5/5)

Jag trodde aldrig att mord skulle få mig att skratta så mycket! Tack så mycket för en fantastisk podd!! /Johanna H.


👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 (5/5)

Roligt o avslappnande att lyssna på, älskar hur ni småpratar sinsemellan o just humorn skiljer denna pod från andra true crime poddar.


Vad blir det för mord (1/5)

NÄE! Fy så flamsigt och tramsigt det blivit när de är två om podden! Nästan lika illa som mord mot mord!


Obehagligt (och) beroendeframkallande (5/5)

Har sträcklyssnat under två veckors tid. Jag är emot mord och inte särskilt intresserad av true crime men blev övertalad att ge denna podd ett försök. Är inte heller den som är särskilt orolig över att gå ensam hem på kvällar eller rädd generellt. Men har nyligen flyttat till en ny stad och har efter denna podd börjat se allt och alla som potentiella mördare och crazy people. Folk är läskiga och opålitliga. Har inte heller hjälpt mot mina mardrömmar som jag började få långt innan denna podd kom in i mitt liv. Uppskattar approachen med att ganska rakt bara berätta historier, det är fakta blandat med spekulationer och diskussioner.


. (5/5)

Du måste göra en podd om mordet på Shanda Sharer!


Håll er till ämnet! (2/5)

Snackar väldigt mycket om annat som inte har med saken att göra..


BÄST (5/5)

Gillar inte ens mord men så himla bra podd men kan liksom komma över att det är temat för HELA PODDEN pga så bra!


Fundering (4/5)

Jättebra podd! Jag undrar dock varför podden inte kommer ut på söndagar när det sedan står på avsnittet att det kommit ut ett visst datum som alltid är en söndag, trots att det inte kommer ut förrän på måndagar. Väldigt konstigt, eller är det normalt? Tråkigt då man därför förväntar sig ett nytt avsnitt på söndagar, som inte kommer!


Så underhållande! (5/5)

Wow, älskar hennes röst, sjukt spännande mord och gillar man mord och true crime är denna ett måste i sommar!


Den bästa svenska podden (5/5)

Är så taggad på en sommar med Ellinor Svensson också!


Vad blir det för mord? (5/5)

Sjukt bra podd bästa podden jag vet


Så bra! (5/5)

Det märks verkligen hur mycket tid och energi Johanna lägger ner på podden. Älskar att den blandar världens allvarligaste ämne med en skvätt humor!


Luv it! (5/5)

Känns som att ni sitter i mitt vårdagsrum och snackar om saker jag är intresserad av, men inte alltid pallar undersöka på djupet. Jag stannar för skämten. Har försökt med ett par andra poddar, men det blir torrt med "jag är så seriös" rösten som rabblar upp info. Johanna, du är grym och din "bryr mig inte, gör detta för mig själv" attityd smittar (jag behöver det, tack)!!!


Really (1/5)

Snälla ha inte med henne nästa gång på senaste avsnittet hon avbryter ju dig hela tiden fett störigt och lägger massa skeva kommentarer som är fett med ologiskt o dryga. Kan knappt lyssna för man tappar bort sig för hon avbryter HELA TIDEN!


Spännande och välgjort (5/5)

Så roligt med en podd där man bjuds in i vad som känns som ett personligt samtal, om ett eller flera väl undersökta mord. Spännande med massor av olika fakta! Så bra! Skönt att podden har en feministisk ingång! Tack!


Rolig! (4/5)

Så skönt att höra någon bemötta ett så jobbigt ämne på ett lättsamt sätt! Och mycket mycket roliga!


Från mej får du +++++ (5/5)

Tycker de är jätteroligt med mordhistorier och mord bl.a med humor är vågat men ja gillar de!✌🏻😉👌🏻


Ny favoritpodd! (5/5)

Gillar verkligen den här podden o tycker den balanserar bra mellan att vara intressant och rolig. Keep it up!


Nja (3/5)

Usch för skämt och mobbing om trasiga och tragiska familje förhållanden för många barn som i vissa av dessa de går jävligt snett för. Tråkigt


5/5 (5/5)

Sveriges bästa pod!


🙌 (5/5)

Perfekt blandning av humor och död, som vi gillar.


Ja! (5/5)

En pärla av en pod! Det fascinerande av true crime blandat med det jordnära och humoristiska från Johanna (och Elinor) med gäster är en home run!


Super! (5/5)

Älskar!


Älskar denna podd (5/5)

Bland dom bättre poddarna jag lyssnar på😊 älskar hur ni framför och lägger upp era avsnitt💜 lyssnar så fort dottern somnat och man har en stund för sig själv!


❤️❤️❤️ (5/5)

Älskar podden! Spännande fall och härliga gäster.


Toppen! (5/5)

Jag gillar den skarpt! Upptäckte den av en slump. Tycker det är härligt befriande att kunna garva och förfasas samtidigt.


5/5!! (5/5)

Världens bästa podd, längtar alltid till måndagar numera!! ⭐️


Superbra (5/5)

Känns som en svensk version av my favorite murder! Rekommenderar


5/5 (5/5)

Rolig och spännande. Humor och mord kombinerat fast med respekt! ❤️


Älskarrt (5/5)

Älskar Johanna Wagrells podd!! Stör mig på mordpoddar som hela tiden ska försöka göra ett mord spännande med musik och super dramatisk läsning. Tycker Johanna är så sjukt bra och att ni berättar om morden så som det var utan extra effekter för att försöka göra det ”juicy”. Stolt Patreon-stödjare!


Älskar Johanna!!!! (5/5)

Bästa mordpodden, älskar att det är högt och lågt, allvar och inte allvar. Längtar till varje måndag nu!!


BÄSTA PODDEN NÅNSIN!!! (5/5)

<33333


Jen (5/5)

Grym podd, rolig och intressant!


🤩 (5/5)

Bra blandning av allvar och skämt!


Toppen! (5/5)

Underhållande snack och spännande fall


Underbar true crime- podd (5/5)

Så jäääävla bra podd! Spännande fall, härliga gäster och väldigt välgjord. 💕💕


Världens roligaste mordpodd! (5/5)

Inser att titeln kanske tar podden ifrån den gravitas som ändå finns. Johanna med gäster har respekt för offer och anhöriga och skämtar om mördarna (som sig bör). Älskar att Johanna lägger in mycket engelska eftersom jag pratar likadant. Feminismen finns alltid där ♥️ bra analyser av våldssituationer. True crime at its finest. Tack Johanna för att du förgyller mina måndagar!


Så bra! (5/5)

Stort mys att lyssna på varje vecka!


Mord mot Mord (3/5)

Inte den bästa men ändå en mordpodd. Härlig röst att lyssna på, bra mordhistorier och en del personligt. Bra blandning, men lite för mycket ”småprat”. (Går dock att spola förbi de första minutrarna). Keep it up!!


Kanon! (5/5)

Kanon bra podd!


Superbra!! (5/5)

Kan inte få nog


Rolig (3/5)

Skulle önska mindre engelska, det låter alltid lite mindre intelligent tyvärr vilket jag inte tror är fallet.


Ny favoritpodd! (5/5)

Väldigt spännande och underhållande


Tips (5/5)

Väntar på avsnitten om Rickard kuklinski!


❤️ (5/5)

Jag älskar denna podd!


Aningen svag fyra eller mycket stark trea! (4/5)

Jag kan inte bestämma mig för om jag älskar att avsnitten känns aningen ”oredigerade” eller om det stör mig. Jag landar ändå i att jag för det mesta älskar det. Ibland tappar Johanna bort sig, ibland plingar en mobil till i bakgrunden och nån gång avbryter sig Johanna för att hon behöver rapa. Det är charmigt, roligt och personligt men ibland... Ibland känner jag ”Åh, gå mer rakt på morden och skippa runtomkringandet!”. Men bara ibland...


Grymt bra! (5/5)

Bjud in Ellinor igen


Så bra! (5/5)

Älskar denna pod! Längtar efter nya avsnitt hela tiden.


👎🏻 (1/5)

Jävligt oskön syn på folk med funktionsnedsättningar


ok (1/5)

flamsa inte bort det här nu snälla.


P3-kommunistfeminister (1/5)

Orkade inte lyssna färdigt trots spännande historia. Två ’brudar’ som babblar sönder allt med ’typ’, svengelska, och annat pubertalt ego-trams. Huuuu!


Lysande (5/5)

Superb podd! En kul take på true crime, hemska historier berättad av Johanna på ett humoristiskt sätt så det aldrig känns riktigt obehagligt


Kanon! (5/5)

Är besatt av mordpoddar och denna blev helt klart en favorit. Rekommenderar denna för alla crazy mordlovers.


100% (5/5)

En av topp 3 svenska poddar!!! Fantastisk, och kombon du & Ellinor utgör är fantastisk!


Njaaaa.... (2/5)

Alltså jag vill så gärna gilla det här... Lyssnar mycket på olika mord poddar både på engelska och svenska och gillar verkligen Johanna men det här är tyvärr inget vidare. Dåligt förberett och man blir trött på att höra Johanna sitta å läsa innantill medans någon gäst sitter och påpekar på allt hon läser. Vi vet hur sjukt, vidrigt, otäckt ni tycker fallet är, vi som lyssnar tycker det med och behöver inte höra det hela tiden. Fokusera mer på att berätta om fallet och kanske försöka att inte sväva iväg för mycket, lite är ok och kanske till och med det där som kommer skilja den här mord podden från de andra liknade poddarna men klipp bort när det blir för mycket. Kanske borde släppa ett avsnitt varannan vecka och förbereda, producera och klippa lite mer istället?


Underbar podd! (5/5)

Götta ner dig i riktigt sjuka och spännande mord med den fantastiska Johanna Wagrell. 5 av 5 på denna underbara podd!


Underbart! (5/5)

Härligt med lite humor och snackis känsla. Jag gillar den lätta tonen och att ni kan skoja och ha kul, det leder till många skratt och glatt humör. Även om det är seriösa ämnen så får man hela storyn utan överdrivet dramatiska effekter. Helt enkelt underbart!! 😃


1:a (5/5)

Grymt rolig


Älskar! (5/5)

Underbart att lyssna lite på mitt största guilty pleasure (mord) med er fantastiska människor


Kanon pod! (5/5)

Rekommenderar att man lyssnar!


Låg nivå (1/5)

Fjantigt


Love it! (5/5)

Underbar! Hoppas på fler avsnitt i samma längd i framtiden! Upplägget, den lätta tonen och skämten gör att den står ut från andra mordpoddar. Kör hårt!


Tramsigt (1/5)

Tramsigt, onödigt pratigt och svårt att följa. För många eh... och sidospår. Ingen röd tråd. Synd på intressant ämne.


Osmaklig!!! (1/5)

Riktigt osmaklig podd!!!


Inte bra (1/5)

Inte bra


Alicia (5/5)

Tycker att podden är underhållande och det är en värdig kandidat till MFM, som jag även lyssnar på.


J (5/5)

Så bra!!!


edans (5/5)

Ville spy och samtidigt skratta rakt ut av första avsnittet. Jag blev (illa)berörd och såld. Tack å hoppas att det kommer fler avsnitt!


. (2/5)

Ni pratar alldeles för fort! Man blir super stressad av att lyssna!


👌🏾 (5/5)

Tror ärligt detta kommer bli min nya favoritpodd.


👍🏻 (5/5)

Grymt bra hittills!


Keep it up! (5/5)

Bästa jag hört på lääääänge. Fortsätt!!!


Bra (5/5)

Super bra 👍


älskar skiten! (5/5)

love it! påminner om upplägget i The Dollop och Small Town Murder fast på svenska = succé Instant subscribe! fem plus!


Mycket bra! (5/5)

Hoppas att Elinor är med ofta.