Aggregated reviews for Vårdmaktpodden

I Vårdmaktpodden intervjuar specialistläkaren & entreprenören Tobias Perdahl inflytelserika personer i sjukvården för att belysa utmaningar samt inspirera, sprida och accelerera goda idéer på förbättringar i sjukvården.

Extremt intressant!   (5/5)

En inspirerande och tankeväckande podcast som är intressant även för oss som inte arbetar inom vården. Rekommenderas starkt!


Inspirerande   (5/5)

Jag tror vi är många inom vården som just nu känner frustration över vart vi är på väg. Politiker, entreprenörer, vårdpersonal och patienter: Lyssna på Vårdmaktspodden och bli inspirerad att förändra!


Tankeväckande och stimulerande   (5/5)

Trevligt intervju-format där de mest intressanta frågorna inom styrning, ledning och utveckling av hälsosjukvården avhandlas med ledare och nyckelpersoner.


Inspirerande och tankeväckande   (5/5)

Nyanserad och obekväm skildring av dagens sjukvård men med hopp och inspiration inför framtiden. Saknade ämnen i den resterande media.


Viktigt initiativ   (5/5)

Bra podd som för ut vårdens makthavares tankar och visioner till en bredare lyssnarskara.


Högaktuellt och stimulerande   (5/5)

Intressanta intervjuer med inflytelserika personer. Givande att få ta del av deras tankar och samtidigt få en glimt av människan bakom namnet. Välproducerat och balanserat.


Vården i fokus   (5/5)

Tankeväckande intervjuer om vårdens utveckling från olika perspektiv. Jag ser fram emot nästa avsnitt!