Aggregated reviews for Världens Sämsta Föräldrar

En humorpodd med oss, två bästisar som har hysteriskt kul ihop och poddar för att överleva vardagen! Vi gråter ofta av skratt och ibland även av sorg. Vi driver rätt hårt om det mesta - med siktet inställt på att få den andra att tappa det fullständigt.Vi avhandlar alltifrån relationer, kärlek, sex till alla våra misslyckanden. I föräldrarbikten får även ni lyssnare bikta er anonymt om vad som helst - och vi coachar och förlåter er.Sagt om oss; ”En humorpodd med roliga vardagsscener som går rätt in i hjärtat” enligt Aftonbladet, rekommenderad av flertalet psykologer och sägs även kunna stoppa krig. Men avgör själva! Nytt avsnitt varje måndag och vi finns överallt där poddar finns.Happy lyssning! 🎈Önskar Tess & David Support till showen http://supporter.acast.com/varldenssamstaforaldrar.

Tårarna sprutar   (5/5)

Hög igenkänning. Dock varning för att lyssna i bilen, tårarna rinner så man får svårt att se, o det är inga ledsna tårar!!❤️ Skrattar så jag nästan avlider emellanåt


Världens bästa podd   (5/5)

Så roligt, stor igenkänning!


BÄST   (5/5)

Har aldrig fastnat för en podd som med denna! Helt otroligt va man skrattar :-)


Världens Bästa Podd   (5/5)

Det finns poddar, sen finns det poddar. Detta är en av de bästa poddarna jag vet.. eller nej detta ÄR den BÄSTA PODDEN i världen. Finns inga "expertråd" utan bara Tess och David som får dig att känna dig inkluderad, som att du satt med dem och pratade face to face med dem 😍 De är äkta, genuina och ärliga. Jag känner det som att sitter med goda vänner - snackar och asgarvar. Sluta ALDRIG vara de fantastiska personerna ni är och ge oss gärna fler avsnitt per vecka 😜😘


Världens roligaste föräldrar!   (5/5)

Världens skönaste föräldrar som bjuder på sig själva. Älskar den brutala ärligheten och jargongen dem emellan. Mycket hög igenkänning! Skrattar så jag gråter ibland. Finns ingen podd-duo som är så rolig som ni. Ni gör måndagar värda att längta efter!!!


Bästa nånsin   (5/5)

Aldrig lyssnat på något så roligt som denna podd! Skrattar så jag kiknar varje avsnitt! Enda önskan är läääängre avsnitt ;)


Igenkänningsfaktor och smittande skratt   (5/5)

Så mycket att känna igen sig i sitt eget föräldraskap och tankar kring detta. Ytterligare en stor behållning är deras smittande skratt!


Så himla underbar!   (5/5)

Älskar er och podden. Tusen tack för alla härliga skratt!


Gerd-Ines   (5/5)

Äntligen! Så bra och viktig!