Aggregated reviews for Världens Sämsta Föräldrar

Garva med oss eller åt oss! Vi försöker vara världens bästa föräldrar, men känner oss oftast som just - sämst i världen. Därför driver vi denna humoristiska bikt där vi på ett tokärligt sätt försöker att se allt komiskt i hur livet behandlar just oss. För ständigt jämför vi oss med alla andra ”perfekta föräldrar” som utger sig för att vara pedagogiska genier, med ett homestylat hem, med lycklig och utvilad familj. Går det att erkänna sig besegrade som världens sämsta föräldrar? Vi tror det! Och kanske någonstans här garva åt alltihop och känna oss stärkta av varandras värdelöshet.Join us - or die alone! 🤩Puss & Kram

Världens roligaste föräldrar! (5/5)

Världens skönaste föräldrar som bjuder på sig själva. Älskar den brutala ärligheten och jargongen dem emellan. Mycket hög igenkänning! Skrattar så jag gråter ibland. Finns ingen podd-duo som är så rolig som ni. Ni gör måndagar värda att längta efter!!!


Bästa nånsin (5/5)

Aldrig lyssnat på något så roligt som denna podd! Skrattar så jag kiknar varje avsnitt! Enda önskan är läääängre avsnitt ;)


BÄST (5/5)

Har aldrig fastnat för en podd såhär förut! Helt underbar! Enda dåliga är att dom är för korta och för få! :-)


Igenkänningsfaktor och smittande skratt (5/5)

Så mycket att känna igen sig i sitt eget föräldraskap och tankar kring detta. Ytterligare en stor behållning är deras smittande skratt!


Så himla underbar! (5/5)

Älskar er och podden. Tusen tack för alla härliga skratt!


Gerd-Ines (5/5)

Äntligen! Så bra och viktig!