Aggregated reviews for Värvet

Kristoffer Triumf, det vill säga jag, möter en gäst i veckan och en ganska lång intervju brukar uppstå. Håll till godo!

Jonatan (1/5)

Börjar bli tråkigare å tråkigaredet det här


Cigarrkompaniet.se – Cigarrer för alla tillfällen. (5/5)

Tack för otrolig lyssning och för ett fint samarbete.


Grym podd! (5/5)

Älskar den här podden, intressanta samtal och Kristoffer är alltid väl påläst och ställer bra frågor. Verkligen en favoritpodd!


börjar bli ont om ”kändisar” (1/5)

..


I alla rum (5/5)

Mycket bra podd. Älskar bredden och det faktum att Kristoffer kan ”föra sig” i alla rum, allt från moderna bloggare/vloggare och politiker till filosofiska samtal med Sveriges mest grubblande kändisar. Mycket skön lyssning!


Skäms (1/5)

Skäms din femtekolonnare


Bra! (5/5)

Otroligt duktig på att intervjua, kul! Tyckte väldigt mycket om det senaste avsnittet med Siggis, kan du inte göra revärvet på revärvet? Hade varit banbrytande.....


Det är så DÅLIGT!!! (1/5)

Ta avstånd från racism istället för att sitta och göra mysintervjuer med racister


Besvikelse (1/5)

Tråkigt att intervju görs med rasister


Jakob från Stureby (1/5)

Var bra förut. Nu trist megafon för rasist.


Milla (1/5)

Mycket. Intressant Bra samtal inget ööööööhhhhhhöööut


Bästa! (5/5)

Bästa intervjupodden! Alltid bra och intressanta samtal. Tack!


Oskön (1/5)

Jag tycker att du är så otrevlig och dryg mot dem du intervjuar. Besviken


Njjjaaa (1/5)

Tycker att det är för snällt o inget tryck i frågorna


Började bra men är nu uselt. (1/5)

Lyssnat på de flesta poddarna med Kristoffer har helt tappat greppet om att kännas proffsig. Säger ordet lixom så ofta att jag snart blir galen. Rekommenderas inte alls längre tyvärr.


Bra (4/5)

Bra


Mycket bra, genuint och okonstlat! (5/5)

Blev så glad att höra intervjun med Ernst, har alltid gillat hans arbete och njutit av det och hans sätt som inspirerar. Nu även hans genuina balanserade privata person som är klok och generös. Ernst är en förebild för mig nu även som människa. Tack för ett fint möte!


Njaaa (3/5)

Helt ok podcast men kan han klippa sig???


En av de bästa poddarna där ute. (5/5)

Mycket trevliga intervjuer med mängder av intressanta personer!


Mycket intressant podd. Har nu hört över 230 timslånga intervjuer. (5/5)

Testa även revärvet via Acast.


Värvet (5/5)

Trevlig podd. Gillar intervjuer.


Bästa svenska podden (4/5)

Skönt flow, intressanta samtalsämnen och en fantastisk programledare. Vill bara ha mer och blir lika knäckt varenda gång intervjun tar slut.


Bäst av alla (5/5)

Kristoffer Triumf - bäst av alla poddar! Du är så påläst, utelämnande och mkt humor! Men hur gick det med 10-kronan?? Längtar till måndagarna!!


Toppen (4/5)

Superbra


Bra podd (4/5)

👍


Bryt ihop o kom igen (2/5)

Lägg ner o bygg upp det med ny inriktning eller tänk... utveckling!


Har gjort sitt (3/5)

Har (ofta) varit lysande, men nu har den gjort sitt. Länge sedan det kom någon intressant gäst (finns några kvar?). Några avsnitt i år har varit enormt dåliga (F Eklund, A Jansson, LeMarc) å inte varit smickrande för gästen.. Förr kunde även sådant bli riktigt bra avsnitt, men numer verkar Triumf helt ha somnat in. Han låter bara de redan rätt tråkiga gästerna orera på. Synd, så var det inte alls förr då det fanns spänst. Dags att göra nåt nytt?


Suverän! (5/5)

Äntligen en intervjupodd där gästerna får tala till punkt!


Mycket bra intervjupodd på Svenska (4/5)

Jag gillar verkligen den intima stämningen, de unika frågorna och att man lyckas boka väldigt bra gäster


Okarismatisk (2/5)

Bra gäster men programledaren är tråkig och ointressant


Grymt (5/5)

👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼❤️


Sådär (1/5)

Sådär bra


Zzzzzz (2/5)

Trista frågor o noll förnyelse


Spännande lyssning (4/5)

Jag brukar inte lyssna på podcast men den här var så intressant att jag började prenumerera direkt. Skulle gärna lyssna på en lång podcast med Jimmie Åkesson det skulle nog bli spännande.


Värvet på nedgång (2/5)

Börjar ta slut på intressanta svenskar vilket märks på mer och mer gråa människor😢


Intressanta gäster men blir ändå trist (2/5)

Tyvärr tycker jag att kristoffers intervjustil blir för långsam, sävlig och ibland lite självupptagen. Har blivit bättre men behövs fortfarande filande på.


Högsta kvalitet... (5/5)

...från början till slut! Kristoffer T förgyller mina pendlingsresor både då OCH nu.


Pod (5/5)

Äkta genuina samtal Persbrandt


3/5 (3/5)

Bra intervjupodd. Hade fått högre om det inte nu de senaste 70-80 senaste avsnitten varit mestadel helt ointressanta människor som intervjuas.


Bäst ever! (5/5)

Den bästa intervju podden! Längtar varje vecka efter ett nytt avsnitt! Väldigt beroendeframkallande!


Fantastisk (5/5)

Sveriges bästa intervjuare. Triumf tillåter oss komma intervjuobjekten närmre än vad man annars får med hjälp utav kloka frågor och utrymme att låta gästerna tala.


Riktigt bra pod!! (4/5)

Bra frågor, intressanta svar!


Bästapodcastenever (5/5)

Bästapodcastenever


Fantastisk! (5/5)

Spännande att vissa hävdar att intervjuaren är tråkig. Han är genuint intresserad av sina gästar och lämnar all plats åt dom. Så upplevs det. Grym podd!


En podd för alla tillfällen (5/5)

Lyssnat på alla avsnitten och kan verkligen rekomendera värvet! Fantastisk podcast som inte ställer 100 ytliga frågor utan ger tid till varje svar och låter gästen prata så mycket den vill. Kan inte vänta till nästa vecka!


3 år (5/5)

3 årig pod och still the best intervjupodd som ligger därute. Önskar att jag var som du!


Det började bra... Och blev bra igen till slut! (5/5)

*** Reviderad Recension *** Nedan recension måste revideras. Var tvungen att återvända för ett tag sen för att se om Herr Triumf kommit till sans. Och det hade han. Inte längre reklaminslag i podcasten, och då höjs betyget åter. Från en etta till en femma - Bra jobbat, Kistoffer! *** Ursprunglig Recension *** Värvet är egentligen en utmärkt podcast. Triumf är en bra lyssnare och ställer ofta relevanta och välformulerade frågor. För någon månad sen hade jag gett den en fyra, minst. Men sen sålde Värvet ut sig och startade med reklaminslag. Tro för allt i världen inte att det behövdes; hans sponspengar kan omöjligt varit dåliga. Jag trodde att Triumf hade kommit längre i tänket än så, inte minst med tanke på att han vill skapa en känsla av närhet för lyssnaren, men hade tyvärr fel. Så: om du inte bryr dig om att få reklam uppkört i arslet, ens när du lyssnar på en seriös podcast - ge det en chans. Om du, liksom jag, är less på att varenda bra grej till slut säljer ut sig kan du lyssna fram till maj -14, sen kan du lägga ner. Värvet får gärna säga till om de kommer till sans. Annars önskar jag dem lycka till med framtida utsäljning.


grymt (5/5)

mycket bra


Helt beroende av gästen (2/5)

Detta är en podcast som är helt beroende av den som intervjuas. Är du intresserad av gästen som ska intervjuas så går det absolut att lyssna på annars skulle jag avråda från denna podd. Tyvärr så har Triumf missuppfattat detta och försöker själv ta mer plats i podden, vilket gör att jag alltid spolar förbi de första 3-5minuternas monolog från honom.


z (3/5)

Intressanta gäster ointressant intervjuare


Beroendeframkallande! (5/5)

Kristoffer Triumf har ett passande namn, detta är ett segertåg genom podvärlden. Långa personliga intervjuer i avslappnad ton med intressanta människor. Det är verkligen bra gjort att bygga detta från noll. Ge oss mera!


Rekommenderas varmt! (5/5)

Absolut en av de bättre podcasterna som finns.


Dåligt (1/5)

Tycker triumf låter helt ointresserad å känns inte som om han bryr sig om sina gäster! Sjukt tråkig å dryg röst! Många bra gäster men en dålig "programledare"!


Blandar och ger (4/5)

Vissa avsnitt är fantastiskt bra, andra somnar jag av. Beror mycket på vem som är gäst, så klart. Saknar lite mer ifrågasättande från Triumfs sida, det är rätt snällt och tillrättalagt.


För vinklat (2/5)

Jag har lyssnat på värvet sen starten men i de senaste avsnitten har man märkt hur Triumf tar mer egen politiskt ställning. Poängen med en bra intervju är att man själv som lyssnare ska kunna känna att det är en själv som ställer de frågor till den som blir interjuvad och ställa följdfrågor. I det sista avsnittet jag lyssnade med med Schyman så talat Triumf i termer som vad ska vi gör och att han stödjer Fi!. Jag sympatiserer inte med Fi! och får mycket svårt att intressera mig i podden då jag känner mig mer exluderad en inkluderad i samtalet. Värvet var bra när det var interjuver och vart dåligt när det blev peptalks för de som ställer upp.


Åkerlund (5/5)

Funkar inte .... Eller?


En av Sveriges bästa poddar (5/5)

Älskar smart svensk media och det är precis vad det här är (till skillnad från många andra tramspoddar).


Sådär (1/5)

Inte min smak


Ge mig Panda Da Panda (4/5)

Ge mig Thibo Girardon som för övrigt går vid artistnamnet Panda Da Panda


Bra pod! (5/5)

Lyssnar ofta, intressant på många plan.


Tråkigt (2/5)

Jag tycker intervjuerna är tråkiga, han är inte så duktig på att ställa frågor, och hur tjatigt är det inte med alla kändisintervjuer.... Vad händer när kändisarna tar slut?


Bra grejer! (5/5)

Gillar!


Bravo (5/5)

Så härligt och givande att lyssna till andra människors berättelser om sig själva. Många intressanta personer har kommit fram i dina intervjuer el samtal med dem. Efterlängtat att man som lyssnare inte har någon känsla av att det är bråttom, folk får sin plats. Otroligt skönt. Vore kul om du intervjuade Andres Lokko. Tack!


Fantastiskt (5/5)

Avsnittet med Alexander Bard är sååååååå bra!


Ge mer feedback (1/5)

Du är alltför nedtonad och oangagerad. Saknar sponannitet, de få gånger du är spontan glimtar det till.


Rex (5/5)

Kanon! Klar 5/5!


Svenska medier (4/5)

Många gäster gärna pratar om politiken dock på vänstersidan och bland dessa har fler redan flyttat till USA,dvs., fotröster annorlunda ifrån munröster. Men det är inget konstigt med svenska mediapersonalen.


Älskar detta (5/5)

Bra gäster, frågor och samtal. Det känns genuint. Bra jobbat Triumf.


Välgjort med intressanta gäster och en professionell programledare (5/5)

Mycket roligt och välgjort program


Fantastiskt! (5/5)

Det bästa jag hört. Ladda ner och lyssna direkt!


P (4/5)

Vissa gäster är lite för tråkiga, men annars en bra pod! Steve Angello överraskade, skulle vara kul om kocken Marcus Samuelsson intervjuades.


Magnifikt (5/5)

Ett mycket välkommet långsamt format i en övrigt hätsk samtid.


Bra format (5/5)

Tycker verkligen om formatet där gästerna får ta nästan all plats i programmet och Kristoffer låter gästerna sväva ut ganska mycket kring en fråga innan han för diskussionen vidare. Många inspirerande berättelser från gästerna. Rekommenderas verkligen.


Bra podcast! (4/5)

Fast ibland lite för tråkiga gäster. Försök att få dit Claes Eriksson (eller någon annan ifrån Galenskaparna & After Shave).


Intressant (5/5)

Väldigt intressanta intervjuer, bra triumf!!


Slopa takshowen (3/5)

... så blir det en stjärna till.


Hurra för Värvet! (5/5)

Så himla fin intervjuteknik. Känns som ett välgjort sommarprat, fast bättre, för det är ju ett samtal.


Världsklass!! (5/5)

Den i särklass bästa podcasten som finns. Triumf levererar varje gång och gör även dom för mig mindre roliga gästerna till intressanta. 5 av 5 utan tvekan.


nanna (5/5)

Hej! BRA samtal med Nanna Johansson! Hoppas verkligen det blir en uppföljare! Älskar Värvet! puss


Förgyller min jobbdahar MEN(!!!) (4/5)

Kan du inte be varje gäst ställa en fråga till nästkommande gäst?


Makalöst bra (4/5)

Fruktansvärt roligt och uppfriskande att lyssna på!! Fast nu verkar de som gode Triumf har slut på de flesta "A" kändisarna.. Då blir de inte lika intressant, många helt ointressanta personer. Podden bygger på att man känner till personen.


Superbra podcast... (4/5)

Många intressanta gäster men Bianca Kronlöf blev för mycket, stängde av!


Fantastiskt (5/5)

!!


Grymt bra!! (5/5)

Annorlunda & toppen att lyssna på!


Härlig!!! (5/5)

Så bra podcast! En om dagen hade varit helt perfekt! Familjen Triumf är begåvade när det gäller podcasts! Ni som är intresserade av historia eller vill bara höra en mysig farbrors röst: lyssna på Den blåa hästen!


peter apelgren (5/5)

gillade verkligen intervjun med han, lite längre och pratigare om massa olika saker, än de andra avsnitten!


Tack Kristoffer... (5/5)

...för bästa podden. Ger en inblick i intressanta människors liv som man inte får någon annanstans. Lugnt och avskalat och känns äkta. Ibland upptäcker man nya fantastiska människor, ibland lär man sig mer om gamla favoriter och ibland förstärks ens egna misstankar om mindre briljanta gäster. Oavsett så är det en härlig stund varje vecka.


Min inspiration... (5/5)

...är numera Värvet. Otroligt givande att höra alla gästers livshistorier, om vägval och vägbyten och om hur slumpartade möten hela tiden för livet framåt. Gillade specialavsnittet med Kristoffer själv väldigt mycket, utlämnande och hög igenkänning. Tack K för härliga lyssningar!!


Fortsätt leverera (5/5)

Mycket bra, intressanta gäster! Gärna fler politiker som inte snackar politik och musiker som inte bara pratar musik. Kanske någon från sportvärlden. Bra pood hur som, keep it up!


Fantastiskt bra! Tack för allt! Keep It UP!! (5/5)

/Alexander


Bästa! (5/5)

Jag älskar Värvet! Det är så fantastiskt att varje vecka få lyssna på någon ny intressant gäst. Christoffer Triumf är grym!


Grymt bra! (5/5)

Lyssna även på dem du inte tror dig vara intresserad av, du kommer bli förvånad över hur intressanta människor är!


Arselberg (5/5)

Personlig, nära intervju. Gillar att frågorna kan se ut hur som helst, men att han har några standardfrågor, som han frågar alla..


Howard Stern filosofi funkar inte för dopeheads (2/5)

Fungerar enligt "jag frågar om det jag tycker är intressant så blir resultatet bra för lyssnarna också". Detta fungerar om intervjuaren är intressant.


Bra klippt! (5/5)

Underskatta inte hur mycket klippningen betyder för denna härliga podcast.


Tystnaden (5/5)

Tystnaden är nyckel, magnifikt!


Grymt bra (5/5)

Har lyssnat på sex intervjuer än så länge och de är precis sådär lagom sköna o långsamt där det finnas tid att prata till punkt. Man får en liten kort inblick i en människas liv. I flera intervjuer skulle jag gärna sitta bredvid med en kopp kaffe o njuta av samtalet. Riktigt bra Kristoffer!


Jättebra! (5/5)

Har lyssnat på två program/intervjuer nu och båda har varit jättebra. Jag gillar när det känns lite "everyday life" och inga påhopp. Blir som en vanlig konversation och därav trevlig att lyssna på. :)


Proffsigt och intressant (4/5)

Störtskönt program med intressanta och insiktsfulla gäster. Har, bättre sent än aldrig, precis börjat lyssna och är nu på Schyffert - hittills toppenbra pod.


Ein femma (5/5)

Tack för sällskapet!


Behaglig lysning (4/5)

Gillar att lyssna och höra hur Christofers gäster öppnar upp sig.


Bra podcast (5/5)

Gillart!


Originellt (5/5)

Helt klockrent, lyssna nu!


Saknar motstycke! (5/5)

Detta är en intervjupodcast som verkligen tar tempen på alla kända som okända personer. In under skinnet och göttar fram de där svaren på frågorna du inte visste ens att du ville veta, och ibland på personer som du inte ens vet existerar. Kristoffer Triumf avväpnar med sin fantastiska röst och låter genom sin fenomenala intervjuteknik dig ta del av ett samtal som kommer hänga med dig i veckor.


Skiftande kvalité. (3/5)

Låg lägsta nivå, hög högsta nivå. Toppar: Gardell, Musikhjälpen special. Dippar: Hermansson, Rehborg. Gästen gör avsnittet.


Godkänt - beror på gästen (3/5)

Kristofer är verkligen ingen bra intervjuare och jag spolar ständigt förbi hans entoniga försnack. Dessvärre ställer han bara frågor han är intresserad av och inte vad som kan vara intressant för lyssnaren. Dessutom missar han ofta många följdfrågor. Det blir alltså gästen som avgör om man lyssnar på programmet. Är det en person som är van vid att intervjuas och klarar sig bra utan stöd och hjälp från intervjuaren är Värvetpodden helt klart värd att lyssna på. Han lyckas få intervjuer med intressant personer.


Ok.. (3/5)

Ok.


Triumfierade gäster. (5/5)

Mannen,myten,legenden. Kristoffer Triumf får fram det bästa utav varje människa. Gillar honom starkt!! Lyssna och bedöm själva.


Superbra (5/5)

Super


Kanonbra... (5/5)

...POD!


Bra och trist (3/5)

Enormt bra gäster, väldigt tråkig intervjuare.


! (5/5)

Bildande, underhållande och lättsmält. Fäääntästisk!


RIKTIGT KALASBRA (5/5)

Bästa sättet att kicka igång veckan! Hejja Triumf!


Helt enkelt bra (5/5)

B


Fantastisk! (5/5)

Härliga intervjuer! Man lär känna gästerna på ett helt annat sätt än man gjort tidigare. Fått bättre uppfattning om en del personer, till det bättre! Även de intervjuer med personer jag inte känt till tidigare har varit intressanta. Kort o gott en fantastik podcast.


Grymt (5/5)

Så grymt bra podcast. Kristoffer lyfter fram intressanta sidor av sina gäster på ett strålande sätt. Jag kan inte annat än rekommendera Värvet.


Älskar Värvet! (5/5)

Keep going :)


KiM (4/5)

Mkt bra för det mesta =)


Sveriges bästa podcast! (5/5)

"Härligt snack"


Klockrent (5/5)

Otroligt spännande. Bästa podcasten


Grym podcast! (5/5)

Lätt sveriges bästa podcast.


Rättframt, intressant och på riktigt (5/5)

Missa inte Värvet!


Kvalitet.... (5/5)

I en tid av torr, trivial och färdigtuggad media.


Bra (4/5)

Jag tycker att Triumf har en ganska tråkig och lite sövande röst, men håll ut! Efter ett par avsnitt vänjer man sig.


Värvet (5/5)

Mkt trevligt! Kommer lyssna fler gånger. Tack!


Väldigt bra! (5/5)

Kristoffer, en fantastisk intervjuare som får folk att öppna sig och även bjuder på sig själv. Avslappnande att lyssna på. Skulle gärna höra intervju med Triumf själv. Mycket bra podcast, mycket bra människa.


Fängslande (4/5)

Blir jag varje gång, triumf är briljant!


Bra jobbat. (5/5)

Inte bara P1 och Radio1kan servera bra intervjuer. I mångt och mycket är Värvet bäst.


Riktigt, riktigt bra (5/5)

Världsklass i ödmjukhet, ärlighet och nyfikenhet gör denna pod till otroligt intressant. Kristoffer har en gillafaktor på 10 av 10.


Enkel idé som blir så bra! (5/5)

Tänk att en så enkel idé som att sitta och ha ett lite mer djuplodande och längre samtal kan bli så bra!


Citationstecken för helsicke!!! (5/5)

Riktigt riktigt bra podcast, man blir intresserad av folk som jag inte hade aning om att jag var intresserad av. Men Kristoffer, vad är ett "situationstecken"?


Så bra! (5/5)

Rubriken säger allt 


Bättre blir det inte (5/5)

Det sällan man får lyssna på så bra och öppna intervjuer


Ett samtal är värt mer än tusen ord. (5/5)

I dagens konsumering av information som snacks är det skönt att få en hel oavbruten middag i en timme. Alla rätter kan vara av olika smak och kvalitet men det är alltid värt att lyssna. Tänk att ett vanligt samtal kan kännas revolutionerande. En triumf naturligtvis.


Guest (3/5)

Allt hänger på vem som intervjuas. Ibland platt fall, andra gånger världsklass.


Fantastiskt (5/5)

Fantastisk pod! Underbart med ett samtal som inte bryts för musik, reklam eller tidsbrist. Knasigt att det ligger under kategori Företag. Höll på att inte hitta.


Hooked (5/5)

Efter att ha lyssnat 10 minuter på den första intervjun med Soran visste jag att jag skulle lyssna på alla andra intervjuer också. Lysande.


Lärande, intressant och underhållande! (5/5)

Underbar podcast! Långa sköna intervjuer. Lyssnar mycket hellre på detta än vilken reklamradiokanal eller public servicekanal som helst. Fortsätt Kristoffer! Du gör ett grymt bra jobb!


Himlans bra du! (5/5)

Så himla bra podcast. Öppnar ögonen för personer man inte brytt sig om tidigare. Kristoffer gör ett kanonjobb!


Underbar podd men önskar mer. (5/5)

Jag uppskattar verkligen Värvet men jag skulle gärna höra dig intervjua mer kändisar inom sportvärlden.


Ruskigt bra intervju podd! (5/5)

Som rubriken säger. En grym intervjupodd. Kan hittills rekommendera Lina Thomsgård, Fredrik Wikingsson och Lo Kauppi avsnitten väldigt mycket de är alla riktigt bra!


Så jäkla bra! (5/5)

Tack!!


Lovande (5/5)

Lika lovande som när smöret börjar fräsa i den heta stekpannan. Oxfilén kommer bli perfekt ikväll. Tack, jag är Värvad!


Klockrent !!! (4/5)

Rekommenderar Özz podden


Bara bäst (4/5)

Så bra. SÅ BRA!!


Tveksamt.. (1/5)

Tycker att Triumf var bättre i början. Nu låter han oengagerad och ställer frågor utan att följa upp. Blir tråkigt när han alltid ställer samma typ av frågor med en oengagerad röst. Har tröttnat på denna podcast tyvärr.


Tveka inte att lyssna! (5/5)

Varför upptäckte jag denna podd så sent som för 1,5 månad sen?! Jag har gått miste om mycket och ska nu lyssna ifatt alla avsnitt. Kristoffer är en helt underbar intervjuare och är verkligen intresserad och engagerad i de svar gästerna ger. Älskar formatet med långintervju! Lyssna!!


Bra (5/5)

Super.


Överskattad! (1/5)

Väldigt överskattad podd. Ibland som nu senast med Adam Alsing så låter Triumf helt ointresserad av vad gästen säger. Dåligt påläst och Tråkig röst, men ändå ofta lyssningsvärd då han trots allt har haft många intressanta gäster.


Rolig (5/5)

Jättebra


Bra pod, (4/5)

Triumfs hybris till trots.


Tack (5/5)

Oerhört bra sätt att vara så nära lyssnaren och förklara vem personer och krönikör och liknande refereras redan innan så man kan kolla upp det innan. Har sparat värvet för att jag kände att det skulle vara något bra men nu är jag helt fast. Kul att få reda på mycket om Schyffterts nittiotal för mig som bara sett ett försvarstal och Nile City utan att vara med då. Anton Ekström 17 år


Kanon intervjuer (5/5)

Kanon! Triumf lyckas alltid att leverera!


Grym intervju med Appelqvist (5/5)

Har lyssnat på Appelqvist intervjun klockren!


Bra format (5/5)

Mycket bra inblick i mediavärlden


Otroligt bra! (5/5)

Mycket bra


Otroligt! (5/5)

Tack för ett grymt program! Intervjun med Appelqvist är mästerlig, uppriktig och öppen men också djup så den berör. Se till att skaffa sponsorer eller kräv ett välbetalt jobb nu Triumf du är grym.


Jakob (5/5)

Tjena! Jag ville bara tacka Agnes Lo för den ärligaste intervju jag någonsin hört! Mycket berörande. Med risk för att vara en cliche' så fick hennes berättelse mig att uppskatta det jag har!


Paret Triumf triumferar (5/5)

Kristoffer, du lotsar dina gäster med mjuk hand, nästan obemärkt. Du låter helt ofarlig och genuint intresserad, ibland imponerad. Du har därtill en fru som också besitter talangen. Att lyssna på Malin som har historiesamtal med sin pappa är hur mysigt som helst.


Detta var ju helt underbart (5/5)

Det bästa med värvet är ju gästerna och det djup man når utan musik, reklam eller textutrymme. Det näst bästa är att jag började lyssna när det har kommit ut 38 avsnitt. På några dagar har jag lyssnat på 12 avsnitt och har massor kvar. Borde nog lyssnat på andra podcasts också för att dryga ut denna ljuva tid innan det tar slut på avsnitt och jag måste sitta och vänta på nästa. Tack Kristoffer!


Det ständiga djupet (5/5)

Du är sinnessjukt bra på att komma på djupet av dina gäster, men ändå få en avslappnad och härlig stämning! Fortsätt i samma spår!


Tack (5/5)

Otroligt behaglig podcast. Fortsätt med samma grepp. Ser fram emot varje avsnitt. Jesper Parnevik kanske vore en bra samtalspartner, Kristoffer?


Du är grym! (5/5)

Kör på!


Skitbra (5/5)

Fortsätt på samma sätt Kristoffer


Khemiri (5/5)

Den mest intressanta intervjun hittills. Så skönt att det får ta tid och att du inte avbryter. Det gör att dina intervjuer når skikt som jag är ovan vid. Du låter den intervjuade bli huvudperson, vilket jag tycker är självklart, men som så sällan sker! Ditt samtal med Jessica Gedin var också riktigt bra! Tack!


Flow (5/5)

Riktigt bra intervjuer, bra flyt och intressanta konversationer!


Guldstjärna i alla kanter (5/5)

!


Genomtänkt och påläst !! (5/5)

Härligt att höra ett intervju som känns genuint naturligt och frågorna löper som en smidigt stafett genom hela samtalet. Klockren fem-poängare!


Fantastisk (5/5)

Kristoffer Triumf är en lysande intervjuare. I princip alla samtal har varit riktiga höjdpunkter, med få undantag. Tack!


Grymt! (5/5)

Du är grym, Triumf! Har lyssnat på samtliga avsnitt och du blir vassare och vassare! :)


Toppenbra och genuin podcast (5/5)

En riktigt intressant och kul podcast. Gillar att det är lite längre och väldigt nära intervjuer. Väldigt rent och avskalat på ett positivt sätt.


FANtastiskt (5/5)

Appelqvist har nu möjliggjort, för alla som så önskar, att med gott motiv idka distans till sin omgivning. Tack Triumf för att ditt format uppmuntrar gäster att släppa guarden!


Diggar dig (5/5)

Bra intervjuer som gör det intressant att lära känna både kända och för mig okända människor! Ny söndagstradition att lyssna på innan man somnar :)


Rakt, ärligt och relevant (5/5)

Ser fram emot intervjun med dig, Kristoffer.


! (5/5)

Underbart!


Skönt, ärligt (5/5)

Befriande enkelt. Rakt upp och ner.


Anton ljungqvist (5/5)

Väldigt trevligt!


Älskar dig!! (5/5)

<3


Intressant! (5/5)

Intressant lyssning!


ÄÄNNTTTLLIIGGEENN👍👍👍👍👍 (5/5)

Äntligen så finns alla program att ladda ner, underbart och beroendeframkallande. Nu kan man lyssna på ett par gamla guldavsnitt. GJ aschberg och shabbe :) 👍👍👍👍


Klart bästa poden (5/5)

Väldigt intressant och skön pod att ha i lurarna


Litelångsamt (2/5)

Sådär


Grym! (5/5)

Helt underbar podcast!


Längtar!! (5/5)

Längtar varje vecka till ett nytt avsnitt kommer. Gillar Kristoffers lugna röst + att han inte tar över intervjuerna. Han får varje gäst att öppna sig och skapa en avslappnad atmosfär.


Riktigt bra! (5/5)

Intressanta gäster. Sedan tycker jag oxå att intervjuaren ställer bra frågor och är väldigt lågmäld. Toppen!


Tala till punkt är uppskattat! (5/5)

... Triumf smörjer samtalet med precis så lite som krävs och låter tystnaden göra jobbbet


Tack för en bra podcast, tips/önskan (4/5)

Jag kör mycket bil och har lyssnat igenom dina intervjuer som jag tycker är fantastiskt bra! Du är en god lyssnare vilket får de flesta att blotta sig och kanske utveckla sig mer än vanligt. Jag skulle gärna höra Johan Glans, Robert Gustafsson och eller Per Lernström, Tack!


LOADSofLundgren (4/5)

Trevlig podcast som växer. Ser fram emot en uppföljning med Lotta Lundgren.


Värvet! (5/5)

Avkopplande och intressant. Ser fram mot varje ny intervju.


Bäst (5/5)

Underbart!


Värvet är bra! (5/5)

Tycka du borde ha med Liv Strömqvist och Nour el-Refai. Bland andra


Genialiskt (5/5)

Det här formatet är genialiskt. Riktigt bra och intressanta intervjuer.


Grym! (5/5)

Gör min pendling oerhört mycket lättare. Avslappnat, relevant, intelligent, roligt och väldigt givande! Och förresten, Peter Apelgren, sveriges roligaste människa, hade varit en dröm i Värvet!


Fantastiskt! (5/5)

Älskar att höra Värvet. Det blir dessutom lite bättre för varje gång. :)


Imponerande podcast (5/5)

Heja Vällingby! Otroligt bra. Speciellt Lotta Lundgren. Till och med hennes konstpauser var utomordentliga.


Yes (5/5)

Ja, Peter Apelgren är ett måste för oss som lyssnar från västkusten!


Mys (5/5)

Mysig podcast, bra intervjuer. Ladda ner nu!


Mästerliga intervjuer! (5/5)

Här får personerna som intervjuas verkligen tid och möjlighet att tala ut om vad som format dem till den de är idag. Riktigt intressanta samtal!


Gäst (4/5)

Tack för en intressant podcast. Jag tycker verkligen att du skulle ha Peter apelgren som gäst. Vore ett väldigt kul möte mellan er.


Djupt men enkelt (5/5)

Enl ovan. Paradoxalt lyckas du med denna bravad. Fortsätt!


Hm (5/5)

Fett. Du börjar bli varm i kläderna. Gött att höra.


Allt (5/5)

Mycket bra!


Underbart! (5/5)

En fantastiskt podcast!


Bra! (5/5)

Bra!


Grattis Triumf (5/5)

En riktigt riktigt bra programidé som också fungerar i praktiken. Enkla frågor. Uttömmande och "nära" svar från gästerna. Ser fram emot Johan Rehborg intervjun. Det vore himla mys med någon utav de äldre i gardet, typ Adde Malmberg, Babben, etc.., Bra jobb! Å tack för en vass podcast.


Kul (4/5)

Sigge var och nosade på Appelqvist nivå.


Sigge Eklund bäst hittills (5/5)

Intervjun med Sigge var den bästa hittills! Alltid lika intressant att lyssna på dina intervjuer, tack!


Femma (5/5)

Kom för gästerna, stanna för KT!


Bäst i alla kategorier (5/5)

Utan konkurens den bästa podcasten, längtar mellan gångerna. <3


Bäst. (5/5)

Otroligt upplyftande med långa intervjuer med intressanta människor. Tack!


Kakan? (4/5)

...det första avsnittet som jag inte lyssnat färdigt på. Hon var för ointressant. Annars helt fantastisk podcast!


Sjunkande kvalitet (3/5)

De senaste gästerna har utgjort en sällsynt ointressant skara, med Kakan Hermansson som en all time low. Triumfs frågebatteri har också tappat i kvalitet. Den enda fråga av typen "mina vänner" jag saknade i Rydström-intervjun var frågan om hans favoritfärg. Jag älskade de första Värvetintervjuerna, ska tilläggas.


Överlägsen (5/5)

Sveriges just nu bästa pod!


Riktigt bra (5/5)

^^


Fantastiskt! (5/5)

Ett fantastiskt program med intressanta frågor och intressanta gäster. Otroligt skönt att Triumf låter gästerna tala till punkt.


Habil underhållning. (4/5)

Mycket bra pod, roligt att du inte backar för att hugga till med följdfrågor mitt i en mening. Ofta till den intervjuades förvåning. Sluta ICKE.. :)


Bra (5/5)

Lättlyssnat, intressant


Lysande! (5/5)

Minst lika bra som F&F. Fortsätt!


Simpan (5/5)

Bra!


Skeetbra (efter två minuter) (4/5)

Bra och sköna intervjuer som tyvärr det görs på tok för lite av i det "snabba mediabruset". Spolar dock alltid fram ca två minuter så ja slipper höra hur han egoboostar sig själv eftersom jag är mer intresserad av intervjun än av intervjuaren. Keep up the good work!


Henrik Rydström??? (1/5)

Rock bottom !


5+ (5/5)

Mkt bra! Fortsätt så!


Kontroversiell fråga (5/5)

Kan inte låta bli att älska frågan om vad Triumfs gäster tjänar. Är trött på att pengar ska vara ett tabubelagt ämne. Målgruppen för denna podcaster verkar vara folk som är intresserade av mediavärlden. Att få en bild av hur mycket pengar som finns att hämta i branschen vore väl således högst relevant? BRA TRIUMF!


Du är förbannat bra! (5/5)

Toppen! Topp gäster! Som blandning mellan alex och sigges pod och skavlan, sommar i p1. Oslagbart


Sigge Eklund (5/5)

Förbannat bra Triumf! Nu vill jag gärna höra Sigge Eklund i en intervju, läste nyligen hans bok "Det är 1988 och har precis börjat snöa" och jag måste säga att den är näst intill fantastisk! Började lipa de sista sidorna, speciellt när det kom upp för han att Mats är som han är, och att det inte finns någon anledning att försöka ändra han.


Sigge (5/5)

Ja, se till att få dit karln!


Brau (4/5)

Tycker formatet känns fräscht. Triumf lyckas väl med att komma personerna in på livet, delvis genom bekräftelsebehov - med sig själv som utgångspunkt, något som kan utnyttjas ännu mer. Saknar intervju med Sigge Eklund!


Kanon (5/5)

Bäst!!!


Bra, bättre och bättre (5/5)

Det var bra från början, blev lite bättre och blev sen bättre ändå. Denna podcast rekommenderas till alla som är intresserade av medie- och underhållningsbranschen. Man kommer (via Triumf) närmare den som intervjuas utan att det känns forcerat eller kosmetiskt. Triumf är tålmodig och öppen för utsvävningar som tillför. Han leder om berättelsen till utgångspunkten först när falnar. Antagligen är denna podcast även välredigerad av [glömt namnet]. Lyssna på alla avsnitt, de följer samma struktur i mångt och mycket, men skiljer sig väldigt i.o.m. de olika gästernas personligheter.


Topp (5/5)

Bra, bara så bra.


Bra! (5/5)

Intressanta gäster!


Oerhört bra (5/5)

Äntligen svensk pod som inte är SR producerad. Jag lär mig mycket om skapandeorocesser, ser kändisen "bakom", Kristoffer Appelqvist toppar ligan. Alla intervjuer tål att lyssnas på flera gånger.


Sommarpratsfällan (3/5)

Det kändes symptomatiskt att Sorans intervju lät likadant som hans sommarprat. Våga gå på lite, ibland! K:s beundran för Lotta Lundgren gjorde den intervjun intetsägande. Tycker man kan ifrågasätta ifall alla mediepersonligheter är så intressanta att de måste få prata helt ostört. Ibland blir det dock riktigt bra, som med Filip Hammar. Det var den bästa intervjun jag hört med honom.


Tack! (5/5)

En av veckans höjdpunkter då man under en timme lär känna någon man ofta sett och hört men vet väldigt lite om. All heder åt Mr Triumf för gott initiativ.


Helt fantastiskt (5/5)

Oerhört givande och intressant.


Beroendeframkallande (5/5)

Jag MÅSTE FÅ min veckodos av värvet. Annars mår jag inte bra. Bäst!


FETT (5/5)

Bra, intressant och inspirerande. Trevligt med försnacket/eftersnack med. STORT TACK!


Beroendeframkallande (5/5)

Lyssnar som besatt!


Suveränt (5/5)

Lågmält och avslappnat i all enkelhet. Inget bjäfs och hippa introduktioner. Svårt att tro att det kan göras bättre. LYSSNA OCH NJUT!


Bästa podcasten! (5/5)

Sveriges överlägset bästa podcast! Triumph äger!


Topp! (5/5)

Skönt tempo, avslappnad stämning och intressanta frågor. Lite småsexig röst sådär 😊


Det bästa!! (5/5)

Helt underbar podcast! Blivit beroende, och knarkar värvet.. Så himla bra! Måste lyssnas på!!!!!


Värvet (5/5)

Fantastiskt underhållande!


Fascinerande! (5/5)

Mycket bra intervjuer. Tar sin tid och låter intressanta människor prata ut. Fascinerande att höra dom så öppna.


Less is more (5/5)

Enkelt och bra, helt enkelt bra! Inga tider att hålla, ingen musik eller reklam som måste in, bara lungna och sköna samtal! Mycket mycket bra!


Underhållande (5/5)

Ett format som låter intervjupersonerna få prata till punkt. Bra tempo & härlig stämning. Perfekt semesterlyssning, keep it up! /Fredrik


Givande (5/5)

Oerhört beroendeframkallande. Väldigt intressanta samtal. Keep it up!


Så bra! (5/5)

Riktigt go podcast! Fortsätt med det! Jag hör gärna ett avsnitt med Persbrandt eller kanske herr per morberg.


Bibliotekarie (4/5)

Jag plöjer avsnitt. Beroendeframkallande. Snälla, försök få med fler damer, för de är enligt mig intressantare än herrarna.


Fantastiskt! (5/5)

Helt fantastiskt. Både roligt och rörande. Bästa på länge!


Sr (5/5)

Utmärkt Kristoffer!


Oftast intressant! (4/5)

Kommer gästerna in på djupet.


Kanon! (5/5)

Riktigt bra och skön underhållning med intervjuer som både glider på ytan och går på djupet. Blev introducerad av pojkvännen och nu är jag fast! FAST! Plöjer avsnitt efter avsnitt och ser fram emot nya spännande gäster! Keep up the good work Triumf!


Fyller ett tomrum! (5/5)

Tack för detta utmärkta initiativ. Var i behov av lyssning de senaste dagarna då jag jobbade med lite renoveringsarbete i huset, upptäckte då värvet av en slump. Lyssnade först på ett par sommarprogram men fann de ganska enahanda och tråkiga, orkade inte lyssna på musik hela tiden. Ramlade sedan in via någon som nämnde värvet och lyssnade på avsnittet med Schyffert. Efter det har jag klämt 7-8 st på raken inom loppet av två dygn... Dina samtal fyller verkligen ett tomrum i det övriga utbudet. Tack för bra och givande lyssning. Med tanke på din bakgrund på Nöjesguiden hade det varit kul om du kunde fixa en sittning med CRB. Har alltid tyckt att han varit kul att läsa, men det hade varit grymt att höra storyn bakom. Kan inte påminna mig om man sett honom i några andra sammanhang. Ett annat förslag på intervjuobjekt: Fredrik strage. En grymt underhållande och populärkulturellt allmänbildad herre som det hade varit kul att höra dig sätta klorna i.


Skön lyssning (5/5)

Sluta inte göra värvet, hoppas du får in pengar för det snart också!


Riktigt bra! (5/5)

Varvar Filip och Fredriks podcast med detta, riktigt bra klass på intervjuerna. Keep up the good work :)!


Fantastiskt bra! P1-klass! (5/5)

En timme. En intervju. En gäst. Som får tala till punkt. Det här är så långt ifrån tala-i-munnen-på-varandra-underhållning man kan komma. Jag älskar det!


Keep on! (5/5)

Äh, gästerna är fantastiska! Och har man inte så bra koll på dem så blir man ju nyfiken, att veta mer och kolla upp grejer de gjort? Väldigt bra intervjuer.


Gäster (4/5)

Jag gillar verkligen värvet! Det är bara synd att mer än hälften av gästerna har i alla fall jag aldrig hört talas om. Bättre gäster och denna podcast är en solklar femma!


Gott (5/5)

Tänk att få lyssna på intressanta människor utan att det hackas upp i smådelar av musik och annat pladder.


Tomas (5/5)

Upptäckte igår, lyssnar som en tok nu. Otroligt bra!


Han är så trevlig, den där triumf. (5/5)

Hohoho


En djupdykning i en annans hjärna (5/5)

Som att tjuvlyssna på två otroligt smarta och insiktsfulla personer. Och jävligt underhållande!


Bra! (5/5)

Intressant, avslappnat och underhållande. Jag rekommendar den här podcasten starkt!


Njuter (5/5)

...varje gång jag lyssnar på Triumf med gäster!


Fantastisk podcast! (5/5)

Tipsar starkt om att lyssna på den här podcasten! Den är välgjord, genomtänkt och jäkligt skön. Roliga och intressanta gäster som låts sväva ut i egna tankar och resonemang!


Keep it up! (5/5)

Fantastiskt bra! Värvet är en podcast som har levererat sedan första avsnittet; genomtänkta intervjuer med intressanta människor. Hoppas den fortsätter länge till!


Missa inte (5/5)

Fantastisk podcast där folk får prata till punkt.


Solklar femma (5/5)

Gud så bra. Fantastisk!


ny lyssnare (5/5)

Upptäckte denna podcast idag men tycker att den är fullständigt lysande. Podcast i intervjuformat passar dig alldeles lysande eftersom du ställer bra och öppna frågor. Hoppas du använder dig av exempelvis Filip Hammars rekommendation på nya gäster och lyckas få en intervju med någon politiker utan att prata politik, det hade varit sjukt intressant.


Jag är fast (5/5)

Skönaste podscasten helt enkelt.


Fem plus (5/5)

Strålande!! Glöm inte att skänka en slant också!


Alltid lika intressant (5/5)

Keep it up!


Bra! (5/5)

Kul och avslappnat :)


Grymt bra! (5/5)

Lika skönt att lyssna på som Sommarpratarna - men lite mer spontant och intressant. Keep


Grymt! (5/5)

Väldigt intressanta intervjuer!! Tack för en skitbra pod, nya favoriten.


Mycket bra! (5/5)

Väl spenderad tid att lyssna på denna suveräna podcast.


Keep it up! (5/5)

Fantastiskt trevliga intervjuer i lugnt och ostressigt tempo där man verkligen lär känna intervjuobjekten och i de flesta fall även uppskatta dem. Hoppas att detta blir en riktig långkörare!


De bästa intervjuerna! (5/5)

Riktigt bra! Intressanta gäster och samtal. Alla intervjuer håller hög klass!


Loving it! (5/5)

Grymt bra! Intressanta frågor och bra gäster!


Grymt bra (5/5)

Riktigt skönt snack bra frågor man blir faktiskt lite beroende man vill hela tiden lyssna mer keep up the good work


Hur bra som helst 👍 (5/5)

Intressanta gäster och skönt tempo. Gillar enormt!


Tack (5/5)

Så skönt att få höra personer prata till punkt. Det konstiga är att inte fler intervjuer är såhär. Väldigt fina program, väldigt bjussiga gäster.


Skönt (5/5)

Bra snack!


Bra! (4/5)

Superbra! Men trist att prata om pengar..


... (4/5)

Mycket bra podcast!! Lite tråkigt bara att folk som anser att "män borde halshuggas" bjuds in. Fast vem visste inte att Margret Atladottir var feminist...


<3 (5/5)

Episkt!


Du är fantastisk! (5/5)

Även om jag inte är ett dugg intresserad av intervjuobjektet från början så blir snart omöjligt att sluta lyssna! Varje gång!


Släng dig i väggen, Sommar i P1! (5/5)

Har snart lyssnat igenom alla program. Alla gäster är superintressanta och Kristoffer är skitbra! Jag lyssnar på väldigt många podcaster och detta är min nya favorit, helt klart! Alla som inte lyssnat ännu, gör det!


Min nr 1 (5/5)

Underbart tempo, och gästerna får mycket plats. Ämnen utöver "de vanliga" tas upp, och man får veta mycket om gästerna som ofta inte kommer fram i andra intervjuer.


Frälst! (5/5)

Plöjt de 5 första avsnitten och detta är verkligen underhållande och roligt att höra lite mer om det verkliga livet hos mer eller mindre kända personer!


Ren och skär... (5/5)

...podcastkonst


Smakfullt och genomtänkt... (4/5)

Rekommenderar starkt denna podcast. Avsnitten är gjorda med smakfullhet och genomtänkta i enkelhet. Intressanta gäster där samtalen känns "självgående" på ett positivt sätt!


Bland de bästa podcasterna. (5/5)

Mycket bra och underhållande. Framförallt utomordentligt intressant. Samtliga intervjuer, som jag har lyssnat på än sålänge, har haft relevanta infallsvinklar och de känns väl planerade. Jag rekommenderar verkligen denna podcast.


En Triumf (5/5)

Mycket bra helt enkelt. Underhållande!


Asbra! (5/5)

Intressanta och roliga gäster. Älskar triumf röst!


Förslag (4/5)

Förslag på gäst, André Pops! Man vet ju nada om detta sportunikum


Yes! (5/5)

Bra! Hade gärna lyssnat på någon av följande: Ruben Östlund, Patrik Eklund eller Jens Jonsson. Kör på!


Trist (1/5)

Ta in bättre gäster. En finne som inte kan språket och inte har nått att säga? Vafan?


Terapi (5/5)

Helt fantastisk bra! Jag har lyssnat på samtliga. märkligt nog är ingen intervju sig lik , svårt att beskriva men det hänger på gästen. Triumf har en riktig bra röst som gör allt så mycket mer trovärdig. Terapi är återkommande i intervjuer. Detta mina damer & herrar , adel & bönder detta är terapi, jösses vilket flyt man får när man pluggar in och klipper gräsmattan, reparerar en cykel, tar en längre bilfärd, eller bara ligger i soffan! Satans bra tilltag av Kristoffer Triumf


Fantastisk! (5/5)

Underbar podcast! Skulle vara kul och lyssna på en intervju med Peter Settman.


Besinning (4/5)

Absolut en bra på pod men tycker hypen är något obefogad. Triumfs insats är verkligen begränsad, säkert avsiktligt i och för sig men då det är gästerna som skapar kvalitén är det väl inte triumf som bör hyllas. Tycker för övrigt att det hela tiden är samma frågor som återkommer i stort sett, vilket gör det lite enformigt. Känns ofta som en lång biografi av intervjuobjektet.


Kvalité (5/5)

Låt dig inte luras av logotypen, programmet är mycket väl godkänd kvalitetslyssning


Supersamtal (5/5)

❤❤❤❤❤❤❤❤


Fru (5/5)

Magiskt! Bara magiskt.


Äntligen! (5/5)

Jag skriver ALDRIG recensioner, men detta är BRILJANT!!!


Toppen! (5/5)

Intressanta gäster och avslöjande diskussioner. Rekommenderas varmt!


Bildande (5/5)

Bra intervjuer med intressanta människor som kan dela med sig av vettiga tankar. Kanonpodcast!


Gött! (5/5)

Väldigt trevlig och bra podcast!


+ (5/5)

Riktigt bra


Fantastiskt!! (5/5)

Triumf har världens coolaste röst och intervjuerna är grymt intressanta. Beroendeframkallande...


Awesome (5/5)

10/10


... (5/5)

Djupgående och självutlämnande intervjuer med intressanta människor, smarta frågor som ges tid att svaras ordentligt på och resoneras om. Värvet fyller verkligen ett medialt tomrum med en substans som man länge längtat efter.


Klockren podcast (5/5)

Djuplodat, ärligt och hjärtligt. Strålande intervjuer med Sveriges bästa underhållare.


Min just nu bästa cast! (5/5)

Inkörsporten var intervjun med Wikingsson och nu kan jag inte få nog! När blir det Sigge Eklund?


Fantastiskt! (5/5)

Håller med alla andra om det här att gästerna får tala till punkt osv, och att det är EN gäst. Härligt! Jag kunde knappt tro det när jag såg att det fanns 1,5 h intervju ensam med Fredrik Wikingsson, aah :)


Intressanta (5/5)

intervjuer! Bra!


Kvalitet! (5/5)

Äntligen en podcast som har intressanta ämnen, gäster och en NORMAL samtalston och där folk får tala till punkt och utveckla resonemang. Det har på en gång blivit en favorit. Avverkar avsnitten i rask takt och nästan som när man upptäckte P3 Dokumentär blir man lite vemodig vid tanken på att jag snart hunnit igenom alla...


Heja! (5/5)

Så bra att jag vill bli bättre, klokare och vända ut och in på livet. Kristoffer Appelqvist kan har förändrat mig. På riktigt.


.. (5/5)

Kanon!


Varför har ljudet blivit så kasst? Var ju bra i början! Nu är det väldigt burkigt! Annars bra som va (5/5)

/ Micke


Riktigt bra ! (5/5)

Den här podcasten sätter ribban högt för dom andra. Stabilt Kristoffer !


Riktigt bra (5/5)

Favoritpodden just nu. Väldigt bra :)


Tycker om! (5/5)

Jag tycker så mycket om Värvet! Tycker inte om Atlasdottir...hemsk att lyssna på. Alla andra var ljuvliga att lyssna på och du är den bästa "programvärden"som finns. Tack!


Riktiga människor och får prata till punkt (5/5)

Äntligen någon som låter alla prata till punkt och låter gästerna vara människor i första hand och sitt yrke i andra hand. Och tom frågar sist av allt om det är något mer de vill prata om. Lugnt och skönt utan att vara p1-pretto. Mera mera!


Tråkig intervjuare, bra gäster (2/5)

Sluta låta helt ointresserad


👍 (5/5)

Den bästa av podcaster!


Det här gillade jag, lugnt, grundligt, allvarligt och ibland riktigt roligt. (5/5)

Just det.


Fantastiska intervjuer (5/5)

Den mest genomtänkta och begåvade podcasten just nu.


Otajt (5/5)

Det kanske är meningen, en viss "charm" jag inte riktigt förstår, men klippningen känns ofta extremt otajt. Det har dock blivit bättre nu de senaste avsnitten. Gästerna är intressanta, mycket värt att lyssna på!


Grymt bra men sänk signaturmelodin! (5/5)

Hej och tack för en grym podcast!! Mycket bra och intressant lyssning, det enda jag måste klaga på är att signaturmelodin är högre än allt det andra så det blir ett litet störelsemoment att man måste höja och sänka när den kommer.


Årets! (5/5)

Garanterat årets pod-cast! Värklugen bra triumph! :)


Fab! (5/5)

Innanför skjortan!


Fantastiskt (5/5)

Inspirerande gäster i en situation där man faktiskt får höra en ny sida av dem, mer ärlig och hudnära. Samt att de får prata till punkt. Bara det!


I'm loving it! (5/5)

Jag älskar det här! Enkelt och intressant, helt rätt i tiden. Bjud in Liv Strömqvist eller Annika Norlin vettja!


Tack! (5/5)

Grymt bra intervjuer, tack för att du förgyller vardagen!


Bra! (4/5)

Mycket trevlig lyssning!


Flott! (5/5)

Otroligt intressant lyssning, du är grym. Jag tycker att du ska ha Johanna Swanberg som gäst!


Äntligen! (5/5)

Ahh! Tisdag! Laddar för stockholmstrafikens kaosköer med ett nytt värvetavsnitt nedkladdat. Köerna känns mer Spännande än jobbiga. Tack!


den där känslan (5/5)

när lugnet sprider sig i kroppen. Bara Värvet fixar det, brilljant!


Mkt bra (4/5)

Enkel, men grym podcast. En motpol i en tid då media premierar skrika högst och synas mest.


Superbt! (5/5)

Riktigt bra intervjuer, har inga klagomål alls egentligen. Gillar intromusiken också. Så, 5 stjärnor!


Mmmm... ja (5/5)

Gillar!


Briljant! (5/5)

Underbar och vass podcast! Älskar hur du varje gång lyckas komma så nära inpå dina gäster. Briljant i say, BRILJANT!


Tackar (5/5)

Äntligen en pod som går att lyssna på och njuta!


Super! (5/5)

Riktigt bra och begåvat :)


Bravo! (5/5)

Tack för en fantastisk podcast och allt det där. En person som det vore kul att höra bli intervjuad är Eric Ericsson. Han är fantastisk att lyssna på och skiljer sig precis lagom mycket från de tidigare som intervjuats.


Gillart! (5/5)

Längtar till avsnittet med wikingsson! Och du är svinbra Kristoffer, många intressanta gäster också! Måste emellertid säga att snacket med isländskan förmodligen varit sämst, en miss, trist gäst alltså


Önskegäst! (5/5)

Riktigt bra podcast..min önskegäst är Peter Wahlbeck...!!


Oerhört bra, hör du det! (5/5)

Jag vet en gäst som många skulle vilja höra en intervju med. DU!!


Bra intervjuer! (5/5)

Kul att lyssna på, önskar bara lite större bredd på personer och samtalsämnen. Varför inte Moa Elf Karlén - det är en intressant person!


Bra! (5/5)

Intressant och kul att få höra lite längre intervjuer. Dock något ensidig kategori av gäster hittills. Önskar Hanna Hellquist som gäst. Och Isabella löwengrip.


Fantastisk men långsam (4/5)

Oerhört bra och djupa samtal, podden är fantastisk och tar intervjuerna till en helt ny nivå! Min nya favorit, definitivt. Hoppas att Wikingsson kommer som gäst, det tror jag hade blivit riktigt, riktigt bra. Det enda negativa jag har att säga är att Kristoffers "försnack" är extremt långsamt, jag lyssnar på 2X hastighet och ändå blir jag lite, lite uttråkad.


Mycket bra! (5/5)

Önskar Erik Haag som gäst!


Magiskt (5/5)

Superpod, alla avsnitt har ett extremt högt lyssningsvärde, Appelqvist-episoden är som sagt all time high, super up front och uttömmande. Paretes; en potentiell gäst skulle kunna vara Erik Ekstrand, känns som att man skulle vilja komma djupare där plus att han är hyperwitty på ett bonnigt sätt.


Grymt bra (5/5)

Bra program som går väldigt djupt men ändå lättlyssnat


H (5/5)

Möcke bra!


Fantastiska samtal (5/5)

Berör


MVG (5/5)

Triumf får mycket väl godkänt i sitt sätt att intervjua på.


Bra (5/5)

Mycket bra!


Intervju (5/5)

Triumf ställer kanske inte de ovanliga frågorna men han låter sina gäster tala länge!


Intressanta gäster och frågor (5/5)

Tyckte att Kristoffer pratade lite segt till en början, men nu tycker jag det är bra, inramningen känns lite personligare och nära. Rekommenderar denna podcast!


helt magiska samtal! (5/5)

beroendebra podcast!


favoritpod (4/5)

Hur bra som helst! Kul och intressant


+++++ (5/5)

Smart, roligt och intressent


Bästa podcasten (5/5)

Fantastiskt bra, lugnt, eftertänksamt, roligt. Önskar bara att den kom varje vecka och att man fick veta när nästa podcast landar!


Strålande! (5/5)

Rekommenderas varmt. Bra gäster och samtal som är som är mycket intressanta och givande att lyssna på.


Nyskapande men ändå inte (5/5)

En podcast som på många sätt är enkel och annorlunda något som inte längre är speciellt vanligt i vår uppskruvade media värld!


Unikt! (4/5)

Enda forumet som låter en komma närmare intervjupersonen?!


Värvet (5/5)

Riktigt bra!


Unikt (5/5)

Värvet är något helt unikt. Det finns inget annat forum där intervjupersonerna får sådant fritt spelrum och en timme att uttrycka, egentligen vad det vill. Triumfs intervjustil passar dessutom utomordentligt och Värvet kan bara beskrivas som en fullträff!


MVG (5/5)

Skicka Malou till Mallis och stoppa in Värvet med bild på på TV4 istället!


ny favorit (5/5)

härlig pod på alla sätt


Beroende!!!!! (5/5)

Nu hittade jag ett nytt avsnitt av Värvet- lycka! Så lugnt, avslappat och intressant! Kan inte bli bättre! Tempot är skönt! Sätter i öronen och somnar sedan så gott!!!!!


Världsklass (5/5)

Det här är nog den enda podcast som verkligen förtjänar fem stjärnor i betyg. Fantastisk podcast!


Bra podcast (5/5)

Grymt bra podcast med Filip Hammar.


HB (5/5)

Geni


Min nya.... (5/5)

....favoritpodcast!


Superbra (5/5)

Grymt bra podcast, fantastisk frågeställare. Låter gästerna tala till punkt och får ut väldigt mycket intressant information.


Super super bra (5/5)

Äntligen en seriös intervjutimma utan reklam och musik


Givande och intressant (4/5)

Mycket personliga och intesseväckande intervjuer. Kristoffer Triumf är dock sjölv ganska tråkig att lyssna på. Men som intrervjuare funkar han jättebra.


Väldigt hög och jämn nivå (5/5)

Genuint intressanta samtal hela tiden!


Fantastiskt! (5/5)

Helt enkelt fantastiskt, djuplodande samtal där den intervjuade verkligen får komma till tals. Triumfs tempo är perfekt. Podden med Kristoffer Appelquist är bland det mest inspirerande jag hört. Tack!


Riktigt bra ! (5/5)

Den här podcasten sätter ribban högt för dom andra. Stabilt Kristoffer !


Tänkvärt och bra (5/5)

.


Grymt bra! (5/5)

En av de få podcasts här i landet som är intressant med hög o jämn kvalitet. De jag följer slaviskt är Värvet, Filip och Fredrik samt Fresh Air podcast.


Jo men visst! (5/5)

Behagligt med lungt tempo och bra samtal. Är vid sidan av Filip & Fredrik nu en favorit podcast. Fortsätt så!


Bästa podcasten! (5/5)

Väldigt väldigt bra. Rekommenderas till alla som är intresserade av svensk popkultur.


Full pott! (5/5)

Initierat, intelligent, oflamsigt, personligt. Hög kvalitet.


Mycket bra podcast (5/5)

En mycket bra podcast med intressanta samtal och gäster. Kristoffer Triumf gör ett mycket bra jobb och får igång bra samtal med sina gäster.


Superbra gäster (5/5)

Vet inte om det är gästerna själva eller Triumf som gör det men det är otroligt öppna, ärliga och intressanta intervjuer! Appelquist var nog bland det bättre jag hört i intervjusammanhang, på riktigt.


BRA!! (5/5)

Mycket bra podcast. Intressanta intervjuer! Fortsätt så.


! (5/5)

Topnotch, precis vad som behövdes i podcast sverige. Bravo!


Minihuve (5/5)

Mycket bra podcast i ett bra tempo. Låter gästerna tala till punkt vilket uppskattas av mig som lyssnare!


Skönt! (5/5)

Det här är bra Kristoffer! Mycket bra!


Oslagbart (1/5)

Kristoffer Triumf gör detta väldigt bra, väldigt starka och bra intervjuer! Rekommenderas till alla!


Bästa svenska podden just nu! (5/5)

Otroligt intressanta intervjuer med intressanta personer. På något sätt lyckas K få personerna att öppna upp och vara ovanligt ärliga. Toppbetyg!


Grymma intervjuer!! (5/5)

Lyssna och njut!!! Denna podcast och filipochfredrik är det man ser fram imot!!!


.. (5/5)

Älskade intervjun med Lina Thomsgård, underbar, företagsam och intelligent


Human (5/5)

Lysande podcast som är så mycket mer human och djupgående än mycket annat i sfären. Väldigt, väldigt bra!


Strålande podd! (5/5)

Sopar banan med alla andra!


Svinbra! (5/5)

Ja du läste rätt: Svinbra!


Top notch (5/5)

Super! Många timmars kvalitetslyssning.


Super (5/5)

Kanon podcast. Bra gäster och intressanta samtal.


Grymt bra! (5/5)

Lugnt, ofta roligt och väldigt intressanta samtal. Mys.


Värvet (5/5)

Väldigt bra intervjuer med spännande och intressanta personer!


Mycket bra! (5/5)

Mycket bra!


Fantastiskt. (5/5)

Lugnet störde mig lite i början, men jag gav det tid. Således en av de mest intressanta podcasts idag!


Briljant (5/5)

Saker som fått betyget 5 stjärnor på iTunes, förtjänar aldrig betyget 5 stjärnor på iTunes. Värvet Förtjänar 5 stjärnor på iTunes!


En klass för sig! (5/5)

Överaskande bra podd!


Det bästa... (5/5)

...i ett par lurar just nu.


Bättre pod får man leta efter (5/5)

Varken dina frågor eller intervjustil känns särskilt märkvärdig men ändå blir det så bra. Personliga och intellektuella intervjuer som håller hög nivå.


<3 (5/5)

Det bästa och mest genuina på mycket mycket länge! Oerhört bra.


Grymt! (4/5)

Bra och lugna intervjuer med härliga människor! Vissa intervjuer, lyssna på Filip, känns som de gärna hade kunnat vara 1h till. Klipp inte i dem för mycket mer saker än du tror är intressant.


Den sitter! (5/5)

Genom en orkan av dåliga podcasts har jag nu hittat något som tilltalar mig, och det tackar jag för! Keep up the good work. Med vänliga hälsningar, MVL


Nya favoritpoden! (5/5)

Fantastiskt fina intervjuer med fantastiskt fina människor. Snyggt jobbat, Triumf!


Bra. (4/5)

Värd en större publik.


Mycket bra! (5/5)

Personligt och härligt! Älskart!


++++++ (5/5)

Svin bra och intressant!


Superbra! (5/5)

Älskade intervjun med Filip Hammar! Vill höra Wikingsson också.


Bra!! (4/5)

inspirerande och oerhört underhållande


Helt rätt (5/5)

Kristoffer du gör det helt rätt. Rättfram, avslappnat, djupt och intelligent. Tack.


Härligt! (5/5)

Känn lite som ett "Behind the actors studio" fast med svenska kändisar. Underbart och underhållande! Rekommenderas varmt!


Värvet (4/5)

Bästa podcasten jag hört på mycket länge, älskar tonen och lugnet. Underbart! Men hoppas verkligen på fler tjejer, då blir det världsklass. MiaPia


I like it (5/5)

Äntligen en podcast jag inte blir stressad av och som fångar mitt intresse. Gillar det sakta tempot och utrymmet gästerna får.


Lyssnansvärt i högsta grad (5/5)

Unik, lugn och intressant intervju där Triumf sköter sig mycket bra!


Bästa podcasten. (5/5)

Kunde aldrig tro att ett samtal mellan två människor kunde vara så intressant. En ny favorit!


Mycket bra!!!! (5/5)

En ny favorit! Lungt och intressant....


Good! (5/5)

Skönt att få höra folk tala till punkt. Ovanligt nuförtiden. Tyvärr.


Grym (5/5)

Grym podcast! Familjens nya favorit.


Härligt! (5/5)

Mycket bra!


Bäst! (5/5)

Härliga intervjuer. Känns som om jag får sitta osynlig vid ett bord bredvid två personer som pratar om intressanta ämnen på ett intressant sätt. Heja Triumf!


Super (5/5)

Bra podcast. Duktig programledare och intressanta gäster!


🎈 (5/5)

Herregudvadbradethärär.


Superbra (5/5)

!!!


Bra (5/5)

Bra intervjuteknik och bra gäster!!


Mycket bra! (5/5)

Bra intervjuer med intressanta gäster! Keep it up, Triumf!


Alltid lika intressant! (5/5)

Det är fantastiskt intressant och kul att höra på din podcast!


Jävligt bra, Triumf! (5/5)

Är på tok för berusad för att skriva en vettig recension, men uppskattar din podcast väldigt mycket och den ligger i det absoluta toppskiktet vad gäller podcasts jag följer! Tack för intressant prat och mycket nöje.


Grymt Kristoffer! (5/5)

Hemtrevligt och jävligt intressant. Ditt genuina intresse för gästerna smittar av sig!


Mycket bra (5/5)

Intressant och relevant!


Riktig bra med väldigt stor potential! (4/5)

Shysst upplägg med trevliga gäster! Känns som man stundtals kommer ordentligt in på djupet hos gästerna och även herr Triumf. Känns genuint hela vägen igenom. Tror dock det kan bli ännu mer intressant om konceptet inte alltid går ut på förberedda frågor till gästerna. Skulle vilja se att du emellanåt varvar frågorna med diverse ämnen som diskuteras där endast ämnena i sig är förbestämda och du själv är mer delaktig. Skulle kunna vara t.ex de senaste nyheterna, existentiella frågor som livet och döden, lagstiftningar, brott och narkotika, ja allt möjligt utan att det är kopplat till just frågor utan det blir mer av en tvåvägskonversation mellan dig och gästerna. Ut med allt ni tänker och tycker bara, helt jäkla ocensurerat! Tycker också att du i frågeformatet inte ska vara rädd för att ställa någon form av fråga, vilket det inte känns som du är. Hursomhelst, Värvet rekommenderas starkt och du har en given lyssnare en lång tid framöver! Tack för det du gör!!


Äntligen!! (5/5)

Äntligen! Genomtänkt, relevant och ytterst behagligt. Viva Värvet!!!


Varv (5/5)

Bra, äkta, mycket trivsam!!!


Avslappnade och ganska allvarliga intervjuer med intressanta människor. (5/5)

Frågor om bakgrund, bekräftelsebov, inspiration och inkomst är ständiga teman i intervjuerna. Kristoffer Triumf har en skön, ödmjuk och öppen intervjustil. Podcasten är en bra kamrat i hörlurarna som väcker funderingar. Kolla in den!


***** (5/5)

!


Otroligt öppet och fint. (5/5)

Verkligen bra! Allt känns så öppet. Triumf har precis allt! Slår NÄSTAN filip och fredriks pod!


Bra snack (5/5)

Intressanta personer, okrystat och innehållsrikt.


En svag känsla av tillhörandeskap. (5/5)

På en nattklubb i London kunde man köpa ett VIP-kort som det stod "a vague sens of belonging" på. Det känns lite så här också, i ca 1 h, gläntar en spännande person på sin dörr och låter oss tillhöra och känna en stund. Jag tror att det som gör värvet så bra tillskillnad från säg Nordpolen-intervjun i T4s nyhetsmorgon är Intervjuarens egna intresse för objektet. Det känns som att det finns en relation mellan Kristoffer och hen på andra sidan och det är nog i det som ärligheten uppstår. Ofta bjussiga och nakna samtal, ett led i den nutida transparensen som jag kommit att älska med våra kändisar. Efter åtta episoder står Alex Schulman ut för mig, inihelvete nära och rörande.


Blir inte bättre än så här (5/5)

Jag håller på att bli svårt beroende av dessa samtal. Det ger så galet mycket. Fantastiskt bra!!


Tack (5/5)

En podcast som har allt. Kristoffer Triumf har ett mycket varmt och öppet sätt att intervjua, samt ett genuint intresse för människorna han träffar. Han inger en närhet fylld med värme som räds varken smärta, svärta eller humor.


Suveränt! (5/5)

Det här är bara att börja följa. Svinbra!


På djupet (5/5)

Fantastiskt bra podcast, där man får lära känna folk på ett mer genuint sätt än många andra medier. Ger mig många nya infallsvinklar, åsikter och tips om intressanta personer man tidigare inte haft ögonen på!


Bra Bra! (5/5)

Bra podcast med bra gäster med bra snack. Rekommenderas varmt


Riktigt bra! (5/5)

Riktigt underhållande lyssning. Som vilken serie som helst hade man önskat att man hade lite mer att jobba ikapp. Keep up the good work Triumf!


Genialt! (5/5)

Finess!


Tack! (5/5)

En av de bättre på iTunes, tack! You will go far!


Varning beroendeframkallande (5/5)

Jag började lyssna på den med appelquist och var såld. Triumf är lugn och sympatisk och lockar fram det bästa ur sina gäster.


Fantastiskt bra! (5/5)

Tack för denna podcast. Grymt innehåll. Jag gillar biografier och blev direkt torsk på det här. Sträcklyssnat.


MYCKET bra! (5/5)

En av dom bästa! Skulle dock uppskatta att den kom på en bestämd dag och gärna även tid. Gäller ju att kunna planera in så man hinner lyssna på alla podar. :) Ta gärna en dag när inte andra stora podar kommer ut.


***** (5/5)

Helt suverän! Intressanta gäster


Den bästa poden jag hört! (5/5)

Så underhållande och intressant längtar hela tiden efter nya avsnitt ! Måste lyssnas på rekommenderas varmt!


En fantastisk podcast (5/5)

Det senaste årets podcastradio har enligt mig dominerats av giganterna Filip och Fredrik, som varit i en klass för sig. Fram tills nu. Kristoffer Triumf dykte upp från i princip ingenstans och har genast blivit en mycket stark utmanareed sin speciella podcast. Efter lovord från herr Wikingsson var det en självklarhet att spana in denna nykomling i podvärlden. Värvets host Triumf blir allt säkrare för varje avsnitt och framstår som mycket sympatisk med sin behagliga framtoning. Han tar inte mycket plats själv utan skapar utrymme för sina gäster att prata fritt. De gäster som Triumf hittills lyckats locka till programmet har hållit mycket hög klass och innehållet har varit allt från gripande till roligt. Jag rekommenderar alla att lyssna på denna fantastiska podcast!


Grymt (5/5)

Intressanta intervjuer med person man inte alltid visste att dom var intressanta. Mycket bra.


Bästa podden på länge (5/5)

Ett oerhört steg vidare i "det goda samtalet".


Toppen (5/5)

Härligt att få höra folk prata till punkt.


Stimulerande & inspirerande (5/5)

Helt klart en sorts reflekterande samtal som jag tror att många saknar och fler behöver lyssna på och samtala om. Tankeväckande mer än humoristiskt. Jag gillart! Bra initiativ.


10/5 (5/5)

Älskar verkligen värvet, lätt den bästa podden på iTunes! Dock undrar jag varför den ligger under komedi..? ^^


Fattar inte hypen (1/5)

Har försökt gilla Varvet - men det går inte tyvärr. Segt och oinspirerande gäster. Förstår inte varför den ligger under Komedi heller. Ska man skratta?


Ååååh vad Bra! (5/5)

Riktigt bra! Toppen med längre intervjuer som gör att vi får "lära känna gästerna" Kristoffer gör ett jättebra jobb. Ser gärna Henrik Schyffert, David Hellenius, Agneta Sjödin, Carina Berg, Dregen som gäster :)


Helt unikt (5/5)

Följer en rad olika poddar ex. som förströelse i bilen när jag pendlar. Men dessa samtal är på en helt unik nivå. Genuina, intressanta och inspirerande. I synnerhet då det är befriat från egocentrisk bekräftelse som oftast styr samtalston och inriktning i detta media. Lycklig att jag har hittat hit.


Djuplodande (5/5)

En typ av samtal som inte får plats i vanlig media.


Ricke (5/5)

Riktigt, riktigt bra! Finns en äkthet i samtalen som jag inte har hittat någon annan stans. Mycket intressant att få se människorna bakom den roliga fasaden. Lyssna nu!


Substans (5/5)

Meningsfulla samtal med meningsfulla människor, bra!


5/5 (5/5)

Lugnt o bra tempo. Perfekt att somna till :)


Gillar det! (5/5)

Jätte bra pod med bra intervjuer. Lite för lågt tempo för min smak. Annars.. Du gör ett jätte bra jobb!!!!


Svinbra (5/5)

Podcasten är toppklass! Jag vill ha mer!


Superbt (5/5)

Riktigt Riktigt bra podcast det här! Intressanta samtal med intressanta personer utan massa tjafs. Keep up The good work!!


Gillar! (5/5)

Intervjun med Atladottir var väldigt bra! Den gjorde min dag :-)


Precis! (2/5)

Precis den podcasten jag väntat på. Ingående intervjuer med roliga människor.


Otroligt bra intervjuer (5/5)

Blev till och med riktigt tagen av Appelquist intervjun. Triumf måste vara en av de smartare personerna i världen!


Grymt bra! (5/5)

Blev tipsad om denna podcast och den levererade direkt! Lyssnade på avsnittet med Appelquist och är sedan dess "fast". Samtalet/intervjun blir verkligen intressant när intervjuobjektet verkligen får prata till punkt och Triumf är grym som intervjuare. Rekommenderas!


Intressant med andra vinklar! (5/5)

Mkt bra! Får reda på så mycket mer om dessa personer och det är mycket bra frågor och på lagom nivå. Blandar skoj med allvarliga saker


Skönt och annorlunda (5/5)

En podcast med folk från underhållningsbranschen som pratar om vad de jobbar med och hur det är att jobba med det. VÄLDIGT intressant och skönt att lyssna på. Inte alls flamsigt, utan väldigt lugnt och sansat. Kristoffer Triumf gör ett strålande jobb som "programledare".


Bra som bara den. (5/5)

Har nu lyssnat på Soran och Kristoffer och är såld. Denna pod kommer jag följa med glädje. Bra jobbat.


Guld (5/5)

Guldmedalj till dig! Kanonfin podcast.


Gillar (5/5)

Gillar


(För)Värvet (5/5)

Tack Triumf för dessa nya grepp. Skönt med en intervjuare som kan skratta med "offren" och inte bara åt dem. Det betalar sig uppenbarligen eftersom du lyckas klä av gästerna in på bra kroppen, vilket väcker i all fall min nyfikenhet. Bra jobbat, ser fram emot en lång serie podcasts att avnjuta till och från jobb.


Toppen! (4/5)

Tipsades av en vän. Mycket bra och givande samtal med genuint intressanta gäster som belyses på ett nytt sätt. Hoppas på mer blandad kompott av gäster i framtida avsnitt.


Ett riktigt guldkorn (5/5)

Hittade Värvet av en slump och den är nu en av mina absoluta favoritpoddar. Intervjuer som på något sätt når otippade vinklar och djup.


Så bra (5/5)

Alla intervjuer hittills har varit helt underbara och speciellt den med Appelquist.


Detta är bra. (5/5)

Helt suverän pod, som förhoppningsvis kommer att röra sig ganska fritt inom hela artist o nöjesbranschen.


Asbra! (5/5)

Äntligen en podcast som är djupare och mindre ytlig än tex podcastarna filip & fredrik eller TSKNAS. Speciellt Schulman avsnittet var extra bra!


Kanon! (5/5)

Härlig show!


Värvet (5/5)

Genuint och väldigt ärligt. Fantastiskt bra!


Svinbra, innerligt och äkta! (5/5)

:)


Grymt bra! (5/5)

Super!


David (5/5)

Sjukt bra, vill bara höra mer!


Mycket bra. (5/5)

Intervjuer av hög kvalitet och med intressanta gäster som får tid att föra resonemang. Enda nackdelen är att avsnitten kommer ut relativt sällan, å andra sidan är det värt väntan.


Värt! (5/5)

Jag hatade att åka tunnelbana, men inte längre. Skitbra, mer.