Aggregated reviews for Vattnet går

Nina Campioni träffar kända och okända kvinnor som berättar om hur det gick till när vattnet gick. Och alla andra detaljer om sina graviditeter och förlossningar. Från mamma till mamma. Support till showen http://supporter.acast.com/vattnetgar.

Trogen lyssnare   (5/5)

Har lyssnat på alla avsnitt och det hjälpte mig otroligt inför min egna förlossning. Har lärt mig så mycket. Älskar podden!


Blä   (1/5)

Funderar hur Nina tänker när hon säger till sin vän när de pratar om könen på sina barn att hon (hennes vän) förmodligen blivit missnöjd om hon fått en pojke?! Och hur hon önskat sig två flickor ”systerskap osv” Att hon blev besviken när de visade sig att hon väntade en pojk, CHANSEN ÄR 50/50... Uppfostra din son till en jämställd feministisk man och sluta haka upp dig på vad du fått för kön på barnet. Vidrigt avsnitt. Hoppas verkligen han aldrig får höra det där avsnittet. Fyfan.


Läkande   (5/5)

Det är så nice att höra hur andras graviditeter och förlossningar har varit. Själv var jag ensam om graviditeten o tog med mej min bästa kompis o min mamma på förlossningen.


Intressant - men snälla variera reklaminslaget!   (4/5)

Intressant podd för dig som är gravid. Men snälla - måste man lyssna på exakt samma reklamsnutt varje program? Jag förstår om ni måste ha ett reklaminslag - men det går väl att variera?


Såååå bra!   (5/5)

Jag är 20 och har inga planer på barn än på ett bra tag men tycker att denna podd är så intressant och rolig lyssning! Avdramatiserar och informerar om graviditeter och förlossningar genom fina, ärliga och personliga berättelser. Inget är tabu och podden hjälper att lindra rädslor kring graviditet och förlossning. Girl power!


Önskar fler avsnitt!!!   (4/5)

Så himla bra podd! Men får endast 4 stjärnor då det så sällan kommer ut avsnitt.


Jaaa!!   (5/5)

Superbra och informativ!


Kanon podd!   (5/5)

Kan varmt rekommendera denna podd för folk som gillar att höra förlossningsberättelser


FANTASTISK   (5/5)

Älskar den här podden, så bra gäster, så bra programledare!


Intressant och rolig podd   (5/5)

Bästa podden om graviditet och förlossningar. Nina Campioni är en grym intervjuare och gästerna bjuder på sig själva. Har skrattat och gråtit till podden.


Tack !   (5/5)

Så beroendeframkallande ! Älskar att få höra om alla förlossningar 👍🏼👍🏼


Nina bjuder på insikt   (5/5)

Intressant att höra hur andras kvinnors graviditeter och födslar varit. Ger värdefull information till blivande föräldrar och bekräftelse och insikt till befintliga.


:)   (5/5)

Superbra! :)


Grymt bra pod   (5/5)

Det här är världens bästa pod om du är gravid, har varit eller vill bli. Kan särskilt tänka mig hur det är för alla er som går i väntanstider och som har hela hjärnan full av slemproppar, lustgas och vad man ska packa i BB-väskan? Önskar den hade funnits redan för 6 år sedan då mitt första barn kom. HotSokratesMomz123


Ett måste....   (5/5)

...om du är, har varit eller planerar att bli gravid och föda barn. Lyssna!!!!


Ella   (5/5)

Till och med för mig som inte har barn är denna podd sjukt bra! Härlig ton, personlig nivå på samtalen och väldigt bra gäster! Ska bli kul att följa denna podd och få ta del av folks erfarenheter. Bra jobbat Nina Johansson !


Toppen   (5/5)

Superbra pod! Bra programledare och intressant snack! love it!


Fantastiskt bra!   (5/5)

Jättebra podd, jättebra gäster - väldigt intressant. Bra ton.


Dröm som uppfylls!!!   (5/5)

När jag hörde om denna pod på fredagspodden höll jag på att smälla av! Det är typ en dröm som går i uppfyllelse! För en födelseberättelseknarkare som jag är detta julafton! Tack Hanna och Amanda! 😘


Gillar't   (4/5)

Bra och underhållande för mig som småbarnsmamma. Bra gäster!