Aggregated reviews for Vetenskapsradion På djupet

Vi går på djupet i forskningen. Ansvarig utgivare: Alisa Bosnic

Klimat klimat (2/5)

En av de kvinnliga rösterna är ofta svårt att lyssna på i hörlurar. Ett överdrivet artikulerat sätt att tala ger smackande och irriterande ljud. Vattenglas till alla. Efter att ha lyssnat på hundratals avsnitt, jag är prenumerant sedan länge, står klimatvinklingarna mig upp i halsen. I stort sett alla frågor och ämnen som tas upp görs klimatvinkling på. Klimatfrågan är givetvis viktig men vill inte ha aktivistiska inslag i en seriös P1-podd.


Ekonomi.. (1/5)

Apropå miljö mm mm. Måste man resa till alla ställen på jorden som man gör ett 20 minuters reportage om? Hört talas om telefon, Skype mm mm.


Skam (1/5)

Usch för ert högst ovetenskapliga avsnitt om kejsarsnitt och kostnader, särskilt att det klumpas ihop akuta och planerade snitt. Kvinnosjukvård ska tydligen inte få kosta heller. Nej skam är vad ni borde känna


Något alla borde lyssna på (4/5)

Otroligt samhällsnyttig podcast! Den ger en nyanserad och positiv bild gällande nytt tänkande om samhällsviktiga frågor! Och man blir supertaggad på att hänga med utvecklingståget, och det är ju kul!


Bra produktionskvalité (5/5)

Utan att lägga någon vikt vid innehållet i programmet ger jag högt betyg på allt runt omkring. Få poddar lever upp till denna nivå av kvalité. Allt från ljudkvalitet till programledarnas sätt att uppföra sig. Inget trams, inga öh, inga gäspningar inget smackande. Denna podd är proffsig på högsta nivå.


Fantastisk podd (5/5)

Mycket bra podd för att hålla sig uppdaterad om hur det går på forskningsfronten utan att behöva engagera sig för mycket.


Kunskapsberikande (3/5)

Bra radio program som berikar lyssnarnas kunskap som återsänds som podcast, Det som drar ner på betyget är två saker. 1: Det är dåligt beskrivet vad som finns i podavsnitten vilket gör att sökning av äldre avsnitt och det ämnen de tagit upp tidigare blir svåra att hitta. 2: eftersom detta ursprungligen sänds i radion och de där kör repriser gör de lika med podcasten vilket bara är irriterande eftersom om man vill kan lyssna på äldre avsnitt när man vill och inte få samma sak om och om igen när man förväntar sej nytt material i stället.


Fantastiskt! (5/5)

Säger bara ett ord Fantastiskt!


Favvo (5/5)

Toppen!


M (5/5)

Lagom längd, bra innehåll och bra att ni ändrat namnen!


Titel (4/5)

Håller med föregående talare. Titel så man kan se vad avsnittet handlar om


Ämnet (4/5)

Kan ni inte ange ämnet för programmet i titeln? Detta skulle underlätta vid sökning av program i Poden.