Aggregated reviews for Vi Spelar Rollspel

Podcasten där vi spelar rollspel

Mer Coriolis!   (5/5)

Kan ni spela Coriolis igen efter Red Markets?


Fantastiskt!   (5/5)

Fantastisk gruppdynamik bäddar för en ypperligt trevlig podd med en fruktansvärd grym ljud- och klippkvalité. Ett måste för alla svenska rollspelare att lyssna på!


Bravo!   (5/5)

Tipp topp-rollspel!!


Lyser upp måndagarna   (5/5)

Har lyssnat på allt, eftersom det är sällsynt att jag får tid att spela själv så uppskattar jag verkligen detta. Kvalitet rakt igenom, kul med lite olika gästspel också, keep it up!


Cryb   (5/5)

Jag vill spela in pod med mitt egna gäng. Väldigt bra detta


Bästa podden!   (5/5)

Denna podd är bland de bästa jag lyssnat på! Spännande äventyr. Bra karaktärer med utmärkta rollspelare. Mycket bra DM som driver handlingen. Bra blandning mellan humor och allvar. Långa avsnitt och det bästa av allt många av dem!


Så bra!   (5/5)

Tack för en underbar podd! Ni är grymma! Man längtar till måndagarna...


Fantastisk   (5/5)

Fantastisk! Bra ljud, bra val av äventyr, spelledare med härlig fingertoppskänsla och vitsiga deltagare. Slår många engelska motsvarigheter på fingrarna.


När domen kommer   (5/5)

Mitt liv är spel, och det är allt som spelar roll, rollspel helt enkelt. Aldrig har jag känt mig så prickad, en tavla på tjurens öga. Frågorna har varit många, svaret är singular, står liksom ensamt. En strimma ljus som letat sig in. Svaret är "vi som spelar rollspel" bestämd form, bestämd ton. Outbart, vackert och tidlöst! Tack för allt! Mvh Draksten


Johan Björkehed   (5/5)

Helt underbar pod! Bästa sällskapet att ha med sig i bilen :)


Underhållande!   (5/5)

En lättsam, underhållande och bra podcast av och med ett bra spelgäng från Göteborg! Spännande, mystiskt och roligt! Bra jobbat!


Fantastisk   (5/5)

Har börjat lyssna på er pod nyligen. Fantastiskt välproducerad. Nostalgi varning på högnivå. Kommer själv ihåg våra äventyr på Marjura. Er spelstil påminner mycket om vår egen när det begavs. Ser fram mot många spännande, roliga och nostalgiska timmar av lyssning.


NICE   (5/5)

Precis vad jag letat efter, tack så mycket för en grym pod :D


Älskart!   (5/5)

Mycket bra podd, stor humor & hemtrevlig känsla. Det här är min nya favoritpodd! Rekommenderar.


Underbar   (5/5)

Sjukt välproducerat och jag sugs verkligen in i berättelsen. Mysigt :)