Aggregated reviews for Virtanen & Roland PM

Fredrik Virtanen reser sig igen och Roland Poirier Martinsson sjunker långsamt. Två konstiga vänner om gemenskapen, kulturen, maten och att överleva livet. Aldrig personligt, alltid privat. Kontakt: [email protected] SWISH: 076-8067017

Zzzzz.   (1/5)

Zzzzzzzz. Samt dåligt, burkigt ljud.


Sämst   (1/5)

Skitdålig


Spot on   (5/5)

Underbar personkemi mellan Fredrik och Roland med dagsaktuella ämnen. Bob Dylan nämns i vartannat avsnitt. Ditt ankare i etern!


Humle och Dumle   (3/5)

Humle eller Dumle ensam skulle få betyg 1 men tillsammans skapar de ändå en slags dynamik


Skaver mysigt & det är stundom genialt   (5/5)

Så bra sammansmältning av tydliga personligheter och åsikter. Småaktigheter och käbbel som blandas med intressanta iakttagelser och diskussioner. Mixen blir underhållande och uppfriskande eftersom det är ett riktigt samtal som inte gör sig till trots att Roland och Fredrik ömsom ställer ut sin småaktighet ömsom är briljanta. Åsikterna spretar både inom och mellan dom, så som folk är mest, där en individ inte är totalt enögd varken åt det konservativa eller liberala. Skönt.


Katastrof   (1/5)

Två gubbar som munhuggs om ointressanta ämnen och låg ljudkvalité. Tror ej att det kan bli sämre.


Bra   (5/5)

Mycket trevliga samtal. Visar att olika åsikter kan diskuteras utan att ta till invektiv och aggression. Fortsätt så.


Tveksamt ljud, tveksam dynamik, trista ämnen   (2/5)

Dåligt ljud men blivit bättre på senare tid, dock är det en rätt trist pod. Två gubbar som pratar bantning och Virtanens kamp mot matriarkatet. Ingen content överhuvudtaget


Blir bara sämre och sämre   (1/5)

Tyvärr blir detta nog det sista stora Fredrik gör innan han helt glöms bort av sina tidigare följare...


Bra snack, intellektuellt i motpol   (5/5)

Intressant när två motpoler möts. Men de är med lika än vad kan tyckas på papper! Grundade resonemang med ideologiska skillnader skapar en härlig dynamik. Lättsamt och allvarligt samtidigt. Roland är härlig, och Virtanen är tillbaka!


Bra dynamik   (4/5)

Blev förvånad över dynamkiken mellan dessa herrar, likaså över Fredriks balanserade resonemang. Är det en ny ödmjuk Virtanen vi hör? Den här hamnar på min prenumerationslista.