Wahlgren - Lundqvist
Spela

2. D.R.A.M.A

Wahlgren - Lundqvist

00:00

2. D.R.A.M.A

Wahlgren - Lundqvist

Här möter du två bästa vänner i form av en trummande långhårig hårdrockare och en före detta popstjärna och numera radioprofil. Här avhandlas livet, relationer, klavertramp och saker vi absolut inte vill prata om men tvingar varandra att göra ändå. Odrägligt ärligt är alltid rubriken i denna podd som spinner högt och lågt, men alltid med samma värme och humor.

Wahlgren - Lundqvist

I veckans avsnitt går vi igenom allt från dejting, appar, barnprogram till varför Peter Stormare har en guldskiva med The Poodles på väggen hemma i Hollywood. Vi svarar ärligt på lyssnarfrågor och gästas av stjärnadvokaten Anton Strand. Och så går vi igenom kvällen då Kicken faktiskt dog.  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Published

Play Episode

Related episodes Wahlgren - Lundqvist

Wahlgren - Lundqvist

1. Vi är med barn!
(NaN)
I vår nyfödda podd diskuterar vi singellivet och om man verkligen måste vara tillsammans med någon överhuvudtaget. Är det fult att vara singel om man är över 30? Kicken försöker analysera fallgropar i ett förhållande och Niclas avslöjar seklets roligaste felringning!  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information....

sv christian och lundqvist wahlgren niclas