Aggregated reviews for Wahlgren - Lundqvist

Här möter du två bästa vänner i form av en trummande långhårig hårdrockare och en före detta popstjärna och numera radioprofil. Här avhandlas livet, relationer, klavertramp och saker vi absolut inte vill prata om men tvingar varandra att göra ändå. Odrägligt ärligt är alltid rubriken i denna podd som spinner högt och lågt, men alltid med samma värme och humor.

Barnsligt   (1/5)

Beter er som två omogna tonårspojkar .


Kom tillbaka!!   (5/5)

Älskade er pod!! Ni måste podda igen!!


Bra pod   (2/5)

Helt okej pod, stundvis rolig och intressant. Jag kan tycka det är lite väl tillrättalagt. Men jag kan ändå inte sluta lyssna.


👍   (5/5)

Sköna röster att lyssna på. Bra blandning av djupa och lättsamma ämnen.


Härlig   (4/5)

Härligt med raka och ärliga konversationer :)


Oerhört bra!   (5/5)

Äntligen ett personligt samtal mellan två killar som tar upp vardags-ämnen på ett skönt igenkännande sätt! Du skrattar och får funderingar om vartannat. BRA jobbat!


Grym!   (5/5)

Underhållande och stor igenkänning! Älskar killarnas relation; så nära ett gift par man kan komma utan att ha bytt ringar 😂


Härlig pod!   (5/5)

Ärlig och härlig pod med grymma killar. Fortsätt så.


De försöker för mycket!   (2/5)

Vill gärna gilla detta men det känns som de planerat vad de skall säga, att de har en fasad, försöker vara roliga men jag upplever att försöker för mycket för att få lyssnare. Behöver slappna av istället. En bra podd är som ett samtal mellan vänner. Älskar Pernilla & Sofia som är så naturliga.


Positivt överraskad   (4/5)

Landade i denna pod eftersom alla andra som jag lyssnar på i vanliga fall har sommarlov. Verkligen underhållande. Drar på smilbanden och skrattar öppet emellanåt vilket kan uppfattas som udda och knasigt när jag är ute och joggar eller promenerar.


Man skriver inte att den ene är bättre eller som   (5/5)

Som du skriver om att du vill att Den ene ska enligt dig skapa en ny podd med någon annan!? Nu rycker det i mina klor och vill ha bort dig för att skapa hat eller påhopp. Ett råd till dig: lyssna inte då istället för att sprid påhopp, jag gillar att lyssna på eran super grymma podd snälla sluta inte eller sära inte på er för ni kompletterar varandra superbra som om ni hade känt varandra hela livet ta inte åt dig vem det nu gällde av er. Ni är två underbara killar är bästa ålder eller som kicken skulle uttryckte coola kisse katter / kram på er


Super   (5/5)

Bra där👍👍👍👍👍


Ut med Nicklas   (2/5)

Älskar Kicken, men kan inte med Nicklas! Byter kanal nät jag hör honom på radion. Snälla Kicken, gör en pod med någon annan!


Shoohoo   (5/5)

Perfekt när som, love it


Henri93   (5/5)

Såååå bra! Älskar dem


Freja   (5/5)

Så jäkla rolig! Ny favorit helt klart!


GRYMA   (5/5)

Riktigt bra podcast, längtar redan efter nästa!


Överraskande bra!!   (5/5)

Härligt samtal mellan två sköna personer som med självdistans ser på livets inte alltid så lyckliga erfarenheter med ett asgarv utan att kringgå livets allvar! Bra där!!! :)


Lysande!   (5/5)

Öppenhjärtigt och ärligt! Kul med ett nytt koncept. Befriande, igenkännande och tänkvärt. En bra blandning mellan skratt och allvar. Längtar redan efter nästa avsnitt!


Bra!   (5/5)

Kul med ärlighet. Ser fram mot nästa!