Aggregated reviews for Welcome to Night Vale

Twice-monthly community updates for the small desert town of Night Vale, where every conspiracy theory is true. Turn on your radio and hide. Never listened before? It's an ongoing radio show. Start with the current episode, and you'll catch on in no time. Or, go right to Episode 1 if you wanna binge-listen.

Topp! (5/5)

Fantastiskt! Eldorado möter Twin Peaks!


Otrolig underhållning (5/5)

Det finns podcast och det finns podcast. Jag har lyssnat på dom i mer än tio år. Welcome to Night Vale är bland det bästa inom underhållning. Den är som en blandning av det bästa från Twilight Zone, Twin Peaks och ja, Fallout. Alltså skräck, sci-fi och drama. Och som dom dom tre nämnda serierna blandar den in humor, ibland lättsamt, ibland sätter sig skrattet i halsen. Cecil Baldwin är helt perfekt med sin vackra sammetslena röst, inställsam och farbroderlig. Han vill väl men eftersom det är Night Vale så är även han en del av pusslet i denna skymningsstad... Medborgare! Ifrågasätt inte!


Bizarre and fantastic - totally hooked👍🏻 LMAO (5/5)

Twisting turning and amazing. Love every minute - keep up the good work!


Love it (5/5)

The best thing to ever happen to my ears


Obeskrivlig (5/5)

På ett bra sätt, fängslande fascinerande, speciell. För att uppskatta den måste du dock acceptera att Night Vale är ett speciellt ställe där vanliga regler inte gäller. Lyssna på några avsnitt innan du bestämmer dig.


Pay no attention to the hooded figures (5/5)

Seriously!! Pay no attention to the hooded figures


Logisk och ologisk på samma gång (5/5)

Man blir snabbt tagen av och accepterar alla konstigheter utan protester. Jag kommer att hålla mig borta från hundparker framöver.


Best podcast ever!!! (5/5)

Ya hear?


Fantastiskt!! (5/5)

Night vale en annorlunda stad eller är den, är det möjligt att Night vale är helt normal medans resten av världen inte är det? Jag bara älskar den här podcasten. Sättet dom har spelat in det på, ett radio program men ändå som en bok. Oslagbart! Och story är så bra. Må vara bara på kapitel 8 men ska njuta hela vägen till fullo.


Lika underhållande som bisarr (5/5)

I den lilla staden Night Vale är de flesta konspirationsteorier sanna, även en del grejer som är för sjuka för att kunna kallas konspirationsteorier - till exempel apelsiner som gör att du kan resa mellan olika dimensioner när du äter dem. Radiovärden Cecil Baldwin berättar i ett lokalt radioprogram vad som händer i den mystiska staden. Två avsnitt i månaden (den första och femtonde), ca 30 minuter långa. Jag älskar den här podden. Roligt, bisarrt, läskigt, och otroligt underhållande. Varmt rekommenderad!


all hail the glow cloud (5/5)

Night Vale är en liten stad i öknen, den mest vetenskapligt intressanta staden i USA, enligt Carlos, perfekta Carlos med sitt perfekta hår. Här finns en lokalradiostation och en hundpark som ingen får gå in i. Här finns en hemlighetsfull myndighetsorganisation som kontrollerar medborgarnas känslor. Här finns en civilisation under bowlinghallens golv, och den har förklarat krig mot människorna på ytan. Här finns en femhövdad drake med politiska ambitioner, och en svävande katt i badrummet. Men det finns definitivt inga änglar. Änglar finns inte på riktigt. Bisarrt, obehagligt, humoristiskt och oväntat engagerande, för de som gillar spökhistorier, dystopiska diktaturer, och djupa filosofiska funderingar.


Lovecraftian radio!! (5/5)

Sanslöst rolig!!!


Radioteater som är perfekt att lyssna på medan man pendlar (5/5)

Märkvärdig radioteater med surrealistiska inslag. Tänk dig att du råkar ratta in en radiostation från en stad där alla moderna myter och vandringssägner är sanna. Inte nog med det; de ses som mer eller mindre en del av vardagen, vilket reflekteras i programmet. Nyhetsuppläsaren Cecil har en underbar, harmonisk röst och uppmärksamma lyssnare kommer snart ana en större helhet bakom de till en början till synes orelaterade märkligheterna som sker i Night Vale.


Goodnight Night Vale, goodnight. (5/5)

Utan tvivel den bästa podcast jag hört. Hitchhiker's guide to the galaxy meets HP Lovecraft, typ.


Helt underbart! (5/5)

Det är sällan det är så värst logiskt, men hu så bra det är. Rekommenderas starkt till alla (som inte skräms upp allt för lätt, då det är ganska creepy till och från)


Lyssna och göm dig under täcket. (5/5)

Underbart uppslukande, absurt och fantasieggande, måste upplevas!


Bara en massa nonsens (1/5)

Jag förstår mig inte på den här podden, en snubbe läser påhittade nyheter och det är bara en massa goja. Varför är denna podd top 5?


Skruvad, rolig och skrämmande (5/5)

Rekommenderar den här podcasten starkt.


Absolutely brilliant! (5/5)

Funny and scary with charming and slightly frightening characters.


Bisarrt och jättekul! (5/5)

Som lokalradio från Twin Peaks ungefär.