Aggregated reviews for Whiskypodden

Whiskypodden är podcasten för dig som är nybörjare, intresserad eller fullkomligt galen i whisky. Dina värdar Carl Lönndahl ”Doktorn” och Johan Tanner ”Professorn” tar dig på allt från galna upptåg till intervjuer med branschens hetaste namn.

Alexander Wiberg (5/5)

Hej! Grym pod för någon som är på väg in i Whiskyns värld!! Ett önskemål vore om ni kunde bjuda in Alexander från Chevaleresk och låta han prata om sin fina samling! :) Bra jobbat!


Mycket bra! (5/5)

Väldigt bra podd om whisky, riktiga proffs inom ämnet! När jag började lyssna på podden var nog Laffe 10 det finaste jag druckit i whiskyväg. Nu när man lyssnat på de flesta avsnitten mer än 10 gånger, står det många tusenlappar i flytande form på hyllan här hemma! Kanske inte det bästa argumentet till att just du ska börja lyssna, men det är ett bra bevis på hur intressant dessa två lyckas göra en podd om whisky. Har försökt hitta fler poddar inom just detta ämne även på engelska, men ingen av dem jag hittat kommer i närheten när det gäller kvalitét och kunskap! Tack för allt ni lärt mig inom ämnet whisky :-)


👍🏽 (5/5)

Lysande, Lärorikt och framför allt kul att lyssna på. /MickesWhisky


Trevlig lyssning (5/5)

En bra balans mellan pedagogiskt snack och charmigt struntprat. Har bra koll på whiskynyheter världen över, även en god inspirationskälla till vad man bör pröva härnäst i whiskydjungeln. Men blir alltid sugen på en dram när man lyssnar på denna podd. Ser fram emot tätare släpp mellan avsnitten i framtiden ;) Sláinte!


Välbalanserad pod (5/5)

Om man börjar med att kolla på den, så ser den så där lagom lockandes ut. Vad finns där bakom den svartvita loggan. Går man sedan vidare och börjar lyssna på den, så finner man 2 behagliga och trygga röster. Man lotsas in whiskyns fantastiska värld. Professorn och Doktorn, munhuggs om vem som har mest rätt i sitt tycke och smak. Det hela bjuder in till en underhållande lyssnarupplevelse. Ett måste för alla som gillar whisky, podden täcker ett brett spektra från billig blended whisky till unika single malts. Jag lyfter min hatt och tackar för en fantastisk podcast. /Samuel


Grymt trevlig och även utbildande pod (5/5)

Som sann whiskyentusiast så är det alltid lika roligt att lyssna och lära av likasinnade. Doktorn och Professorn har en underhållande jargong, intressant och dessutom trevliga röster. Ser fram emot nästa avsnitt.